Jak jsem viděl už u dosti 156-tek na foto, tak plastový kryt airbagu spolujezdce má tendenci se v levém dolním rohu odlepovat, zkoušel jsem přilepit Chemoprénem a celý den a celou noc jsem to měl pomocí klacku :) ..přitlačované, aby to drželo a stejně se po dvou dnech úspěšně odlepuje dál, Chemoprén nyvdržel tu sílu na tah. Máte s tímto také nějaké zkušenosti? Které lepidlo pomůže? Díky.
21.55, 17. 8. 2012, odpovědět..popřípadě jestli to nemá vliv na činnost airbagu (což by nemělo! .. :) )
21.56, 17. 8. 2012, odpovědětNechceš to tam rovnou přivrtat? Ten kryt drží dva bílý čudly, který se při vystřelení odlomí a často se stává, že se odlomí i bez, hlavně ten levej, proto to odstává. takže to ničim nelep, to ten bag můžeš rovnou vyndat. Stačí sehnat ty čudly někde z vrakárny
22.58, 17. 8. 2012, odpověděton sa neodlepuje ale sa z palubky vytrhne s kusom peny. chemopren je sracka a nie lepidlo :))). nedavno tu bol dobry typ na riesenie zvnutra, konkretne http://www.alfa156.cz/diskuse/technika/150901
23.04, 17. 8. 2012, odpovědětNedělej s tím prosím tě takový nějaký prasárny, najdi si tady "kryt airbagu spolujezdce - řešení" a tam jsem to popisoval jak se to dá řešit ;-)
8.18, 18. 8. 2012, odpovědětOk, díky moc, o funkčnosti airbagu nemám absolutně tušení, proto se raději ptám, než aby to pak šlo špatně :-D ..vrakoviště mám naštěstí blízko, takže tam ještě dnes zajedu.
10.18, 18. 8. 2012, odpovědětJinak jsem zkoušel ten postup co je tu od gixxera a ty čudly jak jsou zkrácený o ten jeden dílek se mi tam nechtějí zacvaknout. Mam strach to tam natlačit, pytel je pytel
10.21, 18. 8. 2012, odpovědět