Zdravím,dočítal som sa že v nádrži sa nachádza sitko ktoré sa zvykne zaniest od špiny,alfina mi už par dní neštartuje a som si istý že to bude zaneseným sitkom,kedže mi došiel benzín a podla mna natiahlo mi špinu a zanieslo sitko.Moja otáska znie,dá sa to sitko neako vybrať a vyčistiť ? ak ano,ako nato ? Dakujem AR 156 1.8 TS 106 KW 1999
22.11, 17. 8. 2012, odpovědětkolik litrů si dolil když ti došel? Musíš nalejt tak 5 litrů, jinak ti nenaskočí
22.52, 17. 8. 2012, odpovědětJa mel forda monde a nalival sem kolikrat naftubez sitka,takze se mi stavalo,ze se mi ucpalo sitka v nadrzi.Stacilo mi, kdyz sem fouknul do hadicky od privodu paliva a kdyz si nekdo poslechne u vicka nadrze,tak uslysi,jak tu vystreli stoho sitka a hned sem mel pokoj.
9.21, 18. 8. 2012, odpovědětNo takze som vymontoval všetko z nadrže a žiadne sitko som tam nenašiel...Prefúkal som s kompresorom všetky hadičky od benzínu a stále nechce naskočit...Asi ma už drbne....
9.25, 19. 8. 2012, odpovědětčerpadlo bzučí? Benzín se dostane až na lištu?
11.23, 19. 8. 2012, odpovědětAno bzučí,na lištu ? neviem čo tým presne máš na mysli...skúšal som tak že som odpojil hadičku v predu pri motore tú modrú hadičku,do konca dve-vedla seba sú,potočil klúč a čakal či vystrekne benzín ale vobec nič.šiel som nato dobre ??Pls help
12.07, 19. 8. 2012, odpovědětTakže sme došli na záver že mám strašne zadrbanú nádrž a benzín z neho ide von hrozne špinavý,takže preto mi neštartuje auto...Dalšie dni ma čaká demontáž,čerpadla a nádrže ...
15.49, 19. 8. 2012, odpovědětOprava :vybral som pal čerpadlo a dal do kýbla s čistym benzínom a nadalej ide z neho špinavý benzín ,takže bordel bude v čerpadle !!!!!!! je tam neaky filter alebo sitko ???prefukoval som ho ale aj tak ide špina z neho von....stretol sa stým už niekto ??
18.51, 19. 8. 2012, odpovědět