tato znacka s akymikolvek modelmi mi posobi ako veteran na cestach :) v pici v kute zahanana, debilmi z talianska. Nicola Romeo sa otaca v hrobe jak prasa na grile.
9.52, 19. 8. 2012, odpovědětRoč tu pořád pomlouváš ty kokote,každému se líbí to svoje,a není zvědavý na ty tvoje chujoviny co kečáš,a hlavně že ty máš ferrari to bych bych rád viděl co máš za plečku??
16.41, 19. 8. 2012, odpovědětI was just joking, if you failed to undestand, dear mr.cock. Mam alfu 166, pred tym 156 2.4, 156 1.9, takze co hovorim su skusenosti a nie nejaky kecalek provokacny co alfu nemal. Hovorim vsak nie o kvalite aut aj ked o tom potom :), ale ze tychto aut je na cestach velmi malo, par 156, rarita 166, a 159 uz uplne, s toho o tom potom teraz o tej kvalite, vsak najlepsie sa to vystihne Je to talian, u vas Je to ital.
17.44, 19. 8. 2012, odpovědětAlfa je levně dostupné auto pro všechny, mám to na co mám. Je logické, že se nemůžu srovnávat s autama modelové řady 2005 a mladší, asi tak. Furt ale vypadá dobře
20.05, 19. 8. 2012, odpověděttiez som si myslel ze 156 je nieco co predbehne dizajn aut aj o sto rokov :) no 166 je tisic krat zaujimavejsia. pvoedzme si na rovinu spredu 156 jak taka holubica mieru nic nevyjadruje, neporovnavam vyraz s 159, ale jednoducho to nesedi. 166 ma sirsi predok a posobi to ako taliansky mercedes:) alebo cigansky mrdcedes :)to je jedno jednoducho 166 je elegantnejsia, v 156 je akurat totalne krasna ta palubovka, zadne klucky akoze no dobre este berem akoze zaujiamve, ale celkovo 166 super. 159 mimo predku je cela napicu uz to nema take nadcasove prvky, aj ked na to ze bola z roku 2005 tak vynika z radu aut urcite. lebo taliani na dizajn budu mat vzdy, ale ceny za ktore sa predavaju hoci aj JTD svedcia o tom ze su to zhumplovane vylagrovane stare vymlatene kurvy, jednoducho ked nie motor tak ramena, potom na osviezenie CODE a podobne potopne potupne mrle elektriky. Preco mam alfu ? lebo ma nudi mat auto ktore ma len vozi a nic nechce. alfy su presny opak, kupit vylagrovanu alfu co stale sa neico na nej jebe, presne pre mna, presne to co ma zaujima :) ale samozrejme vsetko ma svoje hranice...
18.46, 20. 8. 2012, odpovědětpre 241-68-13-46.tmcz.cz: sposob akym o alfe pisem, zavisi od toho kolko krat to denne mam, ked sa dobre vytrtkam zalizem si, ocumlem dudulky tak je vsetko dobre, samozrejme nerobim to do vyfuku , ani neolizujem stary filter zospodu, ale jednoducho treba chapat ze na cloveka ma vselico vplyv, u mna hlavne toto. Takze sa ti osrpavedlnujem za psychicku nepohodu ktoru som ti navodil...
18.57, 20. 8. 2012, odpovědětuz vies kam mas ist
18.58, 20. 8. 2012, odpovědětubohý kecy zoufalců,co masturbujou nad světem motorů v plečkách.(octavia.fabia,ford,aj)
17.09, 17. 9. 2012, odpověděttyvago, to by mě zajímalo, kterej ty jseš, že do nich reješ jako já. Chtělo by to se nějak spojit a udělat je tady, ale totálně. Jenže jak to udělat nevím. Jak jsou na nervy, sleduješ to? Já bych to napojil na diagnostiku
17.16, 17. 9. 2012, odpovědětTo se to rejpe Jarine pěkně skrytý za zástěnou anonymity. Ty máš tu svojí budku asi pěkně otlučenou viď? No nedivím se, jestli takhle uboze rejpeš i v hospodě... Nesnaž se tady organizovat odpor, ty na to nemáš, proto hledáš podporu v davu.
17.35, 17. 9. 2012, odpovědětjá jsem takovej kokot nedonošenej. Narodil jsem se mojí dementní mámě jen proto, že ji znásilnila parta propuštěnejch cigánskejch muklů po Havlově amnestii v 90 roce. No a pak to takto dopadlo. Mám IQ 82 a to je dost na to abych uměl olopat i banán. A takxy kritizovat auta na ktzerý nemám a to mně sere ještě víc. Je mi skoro 22 let , na řidičák nedošáhnu, ale mám moc pěknou koloběžku, s nafukovacíma kolama. Tu mi koupil stýc vajda a bydlí tady http://www.lideazeme.cz/clanek/jak-se-zije-v-cikanske-osade je to hodný strýček, aj na chleba někdy mame dá
21.01, 17. 9. 2012, odpověděton je nieco ako honza, to bolo tiez take nejake nezmyselne nekreativne. ke by aspon jebal do aut, ale henta uchylna veta co pise svedci o demencii mozgu.
20.54, 17. 9. 2012, odpovědětJá bych tě napíchl na diagnostiku...
11.32, 21. 9. 2012, odpovědětcau potřebuju rychle prahy mas ještě k dispozici ?? odkud jsi a kolik za ne chceš?? spěcham ;) dik
13.29, 25. 9. 2012, odpovědětto: petříček166 a Jarinek: tak co bukvičky,kolikrát jste si to vzájemně tady udělali?,,,
14.37, 30. 9. 2012, odpovědět