Jsou Alfy bezpečné? Teď s odstupem času už se odvážím nakousnout toto téma. Pravdou je že pravděpodobně z velké části Alfě vděčím za život celé rodiny. Měl jsem AR 156 2,4JTD SF (za chvíli poznáte proč podrobně vypisuju o jaké auto se jedná), měl jsem ho dva roky a sloužilo perfektně - v době nehody mělo najeto 330 tisíc. Nikdy mě nenapadlo, že se to stane mě, doteď vlasně nevím co se stalo - o tom se nechci rozepisovat - světla jsem prostě neviděl. Důležité je, že jsme z auta vylezli ještě před příjezdem záchranářů a odešli pom svých, do třech dnů jsme byli všichni z nemocnice doma byť tam nějaké zranění byla ale nijak vážná. Já osobně měl zlomenej nos, pár tržnejch ran na obličeji a na ruce, otřes mozku ale jinak snad ani modřinu - až po pár dnech se ozvaly žebra - asi od pásů. Z hlediska bezpečnosti 156ku rozhodně doporučuju:-). Koukněte sem na fotky. http://www.pozary.cz/clanek/51333-ve-vcelne-se-stretl-vlak-s-osobnim-automobilem/
23.10, 20. 8. 2012, odpovědětno kurva... tak to vsetky gratulacie. posli im to do vyvojoveho centra, haha
1.01, 21. 8. 2012, odpovědětze su to kurvy je najlahsie povedat, otazne je v akom stave bolo cele auto :) uz je.., ale pred tym… K azdopadne talianska sracka, vw je hore mal by to kazdy respektovat. Iba zahladeni do dizajnu so skurvenymi TS budu hovorit presny opak.
9.48, 21. 8. 2012, odpovědětHmm tomu se ani nechce věřit :) Hlavně že se nikomu nic nestalo.
11.30, 21. 8. 2012, odpovědětTohle vubec nekdo prezil?nebo to auto teprve hasici dorasovali:),nebo vase velikost je jak liliputan,protoze se mi to fakt nechce verit. Jinak hlavne ze ste zdravi a priste vis,ze vlak je vetsi a je treba zastavit a rozhlednout se.
15.04, 21. 8. 2012, odpovědětze ":)" ty kokot sprosty rodina na cely zivot postihnuta tes sa ze sa to nestalo tebe
21.16, 21. 8. 2012, odpovědět... hasiči s autem už nic nedělali - neměli proč, v autě už nikdo nebyl. Tímhle se samozřejmě nechlubím, jen sdílím, protože si myslím, že mít jiné auto, tak tady nejsme...
22.57, 21. 8. 2012, odpovědětnahoda... vraky nebezpecne rozjebane ramena a vyjebes sa do zakruty bez problemov na pockanie.
15.20, 24. 8. 2012, odpovědětpeter 166, kurna zavři už ten svůj nevymáchanej a sprostej zobák. Tady se píše o vážných věcech. Chodˇsi tárat ty svoje kokotiny na slovenskej veb. Ale tam by tě hned stopli co ty somárisko "
19.42, 24. 8. 2012, odpovědětsudruh Pepik
20.47, 24. 8. 2012, odpovědětto by mě teda zajímalo, jak víš, že záchranka přijela, když si s rodinou odešel po svých. Už je vidím a říkaj si, kde jsou? asi si jim pěkně popletl hlavu. Jen to řekni narovinu, nemohl si jí prodat, tak si to ukončil takhle! si frajer, jen škoda manřelky a dětí, ty za to nemůžou, že sis koupil alfu a oni trpí s tebou!!!
0.09, 27. 8. 2012, odpovědětJasne ze jsou bezpecne. Jen v nich nesmis nabourat...
12.12, 27. 8. 2012, odpovědětDělám ve firmě kde posíláme odtahy, když mi volali z nehodove centra tak jsem se za vás modlil
14.21, 27. 8. 2012, odpovědětTak... z místa nehody jsme samozřejmě neodešli - tak v pohodě jsme samozřejmě nebyli... jenom nechápu že takovýho zkurvenýmu zmrdovi jako seš ty Jarin ještě někdo nerozkopal ksicht... ostatní jistě pochopí, proč jsem tak sprostej... už sem nic psát nebudu, na reakce imbecilů a ubožáků ještě nemám. Všem ostatním přeji ať Alfy dobře slouží a ať se Vám nestane to co nám ať už s jakýmkoli vozem...
19.14, 30. 8. 2012, odpovědětHonzo: Alfice vypadá dost blbě a vám se dohromady nic nestalo. ... to samé se stalo mě . jinak, divím se Ti, že sem vůbec lezeš. A toho Jarina neřeš, snaží se jen ve své pubertální etapě zapůsobit na své adolescetní kamarády. radši přejdi k nám www.alfisti.cz
3.44, 1. 9. 2012, odpovědětsvatá pravda
6.23, 1. 9. 2012, odpovědětTak to byla dobrá klika, ještě že to dopadlo jak to dopadlo. Ale upřímně, nemyslím si, že je tohle na doporučování ohledně bezpečnosti. Vždyť to auto je totálně na šrot (jasný, střet s vlakem, ale stejně), a to, že se vám prakticky nic nestalo, to byla, řekl bych, docela z prdele klika. Ale nevim, popravdě na tuhle stránku jsem se dostal díky tomu, že jsem zadal "Alfa romeo 156 bezpečnost" do gůglu a vyjelo mi to jako první. Sám totiž zvažuju koupi AR 156, tak zjišťuju co se dá i v týhle oblasti.
12.57, 22. 9. 2013, odpovědětVčera jsme se o tom bavili s mladou. Přemýšlíme o tom, že vyměníme 156 za 159. Přišlo i na otázku bezpečnosti. Neni to podle mě ani tak o tom, jestli je samo auto superbezpečné. Když se blbě vysekáš tak je jedno, jestli je to ve Volvu nebo ve staré škodovce. Brácha měl podobné štěstí s Astrou G. Obtočil jí kolem stromu a měl jen pár škrábanců, spolujezdec odešel jen s modřinou od pásů.
8.31, 24. 9. 2013, odpovědět