chci se zeptat - co může být s motorem - zdá se mi, že je nějak podezdřele mastný - viděl bych to na únik oleje. Ale nevím z kama by mohl téct. Poradíte? Díky . .
22.11, 10. 6. 2007, odpovědětMusíš to trochu upřesnit?? Pokud ho máš mastný nahoře tak to pouští těsnění víka vačkového hřídele, v Alfě uvádí životnost asi jak svíčky takže 80000 Km no a pokud zespodu tak tam je variant poněkud víc např. převodovka, spojka, málo utažený olejový filtr, nebo vypouštěcí šroub. Na převodovce je kontrolní a napouštěcí šroub.
2.18, 11. 6. 2007, odpovědětvolal jsem do pár servisů (ne origo) a tam mi řekli, že každý motor je trochu zas... od oleje, tak nevím . . . Borec od kteréhpo jsem to kupoval říkal, že jak nalíval olej, tak to ulil vedle, tak nevím . . .
19.37, 11. 6. 2007, odpovědětje to oranžová kontrolka
19.52, 11. 6. 2007, odpovědětještě jedna otázečka - při sešlápnutí brzdového pedálu se mi rozsvítí kontrolka na palubní desce - je to normální, nebo to značí, že jsou destičky v háji? Nebo co to může znamenat? dík . .
19.38, 11. 6. 2007, odpovědětAk je ta kontrolka oranžová, može to znamenať aj vypálenu žiarovku v brzdových svetlách....
19.43, 11. 6. 2007, odpovědětPokud je oranzova a sviti jen pri seslapnuti brzdoveho pedalu, tak mas prasklou zarovku na brzdovem svetle...si to vzadu zkoukni. Brzdove oblozeni ma podle me pameti kontrolku spolecnou s rucni brzdou.
6.17, 12. 6. 2007, odpovědětHledej a hledej, bude to určitě žárovka. Je jich tam fůra spz,kufr,interiér,kastlík,světla...
22.05, 18. 9. 2007, odpovědět