Zdar všem zastáncům této vymrdané značky !!!! Horší auto jsem nemohl koupit, pokud zvažujete o koupi Alfa Romeo 156 , tak každopádně nekupujte ojetinu , trochu si uvědomte jak vypadá a za jaké prachy se prodává, já ji dokonce kupoval za 70 tis. Kč , a to se mi po roce a pul zadřel motor, zkurvilo co se dá , sežralo to peněz jako prase protože jsem nejezdil do nějakých vymrdaných dílniček ale do servisu, měla nalítáno 135 000 km před rokem a pul, a nebyla stočená mam to zjištěné. Neříkám, nová např 159 asi šlape jak má, ale tohle fakt ne..... POKUD MI TADY CHCETE ZAČÍT NADÁVAT A MACHROVAT, TAK SE NEOBTĚŽUJTE, NECHODÍM ZDE, A JESTLI BUDETE MÍT AŽ TAK MOC NA SRDCI TAK NENÍ PROBLÉM, FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM ŠKOLSKÁ 1378 VY ALFISTI
14.33, 27. 9. 2012, odpovědětdobře ti tak Vítku :) Ted si kup škodovku a neotravuj.
15.10, 27. 9. 2012, odpovědětMě do toho auta taky navrtali a když jsem přijel do servisu, hned se toho zbav a ještě jim zamávej. Vzal jsem si ji na splátky v roce 2009 za 90 tis, hned se mi rozesral motor, takže + 30 tis a za 1/2 roku chladič a spojka, pochopitelně u V6, motory které jedině uznávám, tak je spojkovej váleček nasměrovanej přesně na chladič, takže to odnesl i on a takže dalších 12 tis, furt do toho seru prachy a dneska je to tak neprodejný, je to rok 1988, že se mi to nevyplatí ani prodávat, tak s tím hrkám do práce a ani to nemeju, seru na ní. Jezdím musím zaklepat 3 roky bez chyby. Jakmile se posere, půjde na díly do výkupu a už nikdy tuhle značku, na delší cesty bych se s ní teda nevypravil. Měl jsem už 9 aut a ani jedna takovej sráč! A kdyby měl i někdo z Vás problém, jsem z Kolína a dělám v OTK
17.17, 27. 9. 2012, odpovědětOprava r.v. 1998 2,5 V6
17.17, 27. 9. 2012, odpovědětJo servisy to je další kapitola. Ti mlaďoši v servisech mne párkrát i pobavili. Naposledy jsem se trochu kysele musel smát když jsem prijel do servisu s mazdou Xedosem V6. Jak jsou zvzklí se hrabat hlavně v naftě a tedy jsou zvyklí na poněkud větší hluk motoru který v šestiválcový mazdě není skoro slyšet ani cítit nějaký vibrace, tak si mladý automechanik sedl do mazdy a jal se startovat už nastartovaný motor. Vůbec si nevšimnul, že motor už běží. Chtěl jsem vyměnit rozvodový řemen. Raději jsem si to udělal sám.
10.31, 30. 9. 2012, odpovědětPokud 135 000 "nalítáš" kolem komína není to stejný jako když je nalítáš na dálkách. Krátký jízdy si vyžadujou častější výměnu oleje v motoru. TS motory nejsou pro spořílky, kteří je často z důvodu úspory paliva podtáčejí a jezdí s nimi jako s naftou. Motor malými otáčkami dusí a krátkými jízdami znečišťují sondy ve výfuku. TS potřebuje otáčky aby se tlakový olej dostal do všech mazacích míst v potřebným tlaku a množství a to platí hlavně pro ovládání vymezovačů vůle ventilů a natáčení vačkovýho hřídele. Alfa 156 s TS motorem není vhodná pro jízdu na chatu atp. Má sportovní charakter i když to není vysloveně sporťák. TS motor chce točit a zase točit alespoň mezi třema a pěti tisíci otáčkama. Zvykne si na to i řídící jednotka a motor pak i líp jede, jde lehčejí do otáček. Pořád tvrdím, že TS motory nejsou pro technický antitalenty ale pro lidi kteří motorům trochu rozumí. Mít strojařský cit, vědět něco málo o materiálech a mazivech atd. Kuchařům, zahradníkům, kravaťákům ap. TS motor nedoporučuji a kdyby to bylo v mý moci, zakázal bych jim ho.
17.32, 27. 9. 2012, odpovědětrozhodl jsem se, že kdo mě bude zdravit z tý pojebaný značky, když pojedeme naproti sobě, budu mu ukazovat FUCK OFF! Včera červená alfa s černým předním nárazníkem a pak ještě stříbrná, asi místní gang. Takže nezdravte, je to trapný!
18.59, 28. 9. 2012, odpovědětJestli ti auto nesedí je jedna věc, ale je to jak s holkou, která se se mnou rozešla, protože jsem ho měl malýho. Přece ji kvůli tomu nepřestanu zdravit a místo obviňování, jak byla strašná si najdu někoho s kým si budu rozumět. Jednoduchý, jak facka.
20.18, 28. 9. 2012, odpovědětKupuješ si auto, které v té době stálo 700 tisic za zlomek ceny a musíš počítat, že do toho jednak něco dáš a jednak, že nic na světe ani u auta nevydrží věčně.
20.03, 28. 9. 2012, odpovědětA zdraveni, není nic na zdravení, zvlášť u téhle značky, je to poměrně zvyk. Vem si jak to mají Saabisti. Taky zdravím během dne lidi, který sotva znám. To, že má někdo stejnou značku auto, jako mam já a pozdraví mě, je fajn. Minule jsem měl Renaulta a lidi taky zdravili a byl to vždycky supr pocit, jednoduše proto, že člověk je rád, když může někam patřit.
20.12, 28. 9. 2012, odpovědětpřesně tak,když nechceš zdravit,tak nezdrav,ale neukazuj fakáče,hňupe :)
7.29, 29. 9. 2012, odpovědětTeda tohle mi hlava nebere, pak ještě nekonečné debaty o oleji...
14.02, 29. 9. 2012, odpovědětVítku,měl si bohužel smůlu,,a to že si naštvaný na tuhle značku,tě celkem chápu,ale prostě si měl zlý kus,,kdyví jestli by si takhle reagoval,kdyby se ti tohle stalo s autem od jiné značky,a neříkej že u jiných značek nejsou závady,,já mám 156 1,9JTD už přes čtyři roky a sem s ní max spokojen,,já zase řeknu,že auto od jiného výrobce bych nechtěl,,,takže když máš problém s autem,tak ho prodej a nemusíš tady prudit,tvé jméno a ani adresa mne nezajímá a snad ani nikoho jiného,,jestli se tu nechceš bavit věcně k nějakému tématu o alfách,tak běž raději na jiné stránky,, to Honzis: jestli ti vadí,že tě někdo v protisměru zdraví,proto že má taky alfu,tak si ho nevšímej,ale ukazovat mu fuck-off?,trochu ubohý,,, všem hodně štastných km a né jenom s alfama
17.10, 29. 9. 2012, odpovědětFUCK OFF
13.04, 30. 9. 2012, odpovědětAlfa Romeo je nádherná značka, která ne vždy a každému je souzena. A emoce k tomu patří, protože kromě jiného je v emblému napsáno Emoce a Řád.
21.19, 30. 9. 2012, odpovědětzdravím do Liberce
21.22, 30. 9. 2012, odpovědětProdám masérský stůl,zelený,zachovalí cena 2.998 kč,tel:603446538
21.25, 30. 9. 2012, odpovědětFUCK OFF ALFA ROMEO 156
21.39, 30. 9. 2012, odpovědětto Honzis: FUCK-OFF HONZIS,,a pořádně do prdele,jak to má rád
22.29, 30. 9. 2012, odpověděta jeden zase ma inzerat ze alfitida vyliecena, asi je to tym ze clovek to ma v srdci v ociach ze nic ine nechce. ked je pre teba ar vymrdana znacka to je dobre aspon tym netrpis a vies sa orientovat na ine auta. ja nie :) aj by som chcel ale to nejde. ohladom vymrdanej znacky ... ja neviem to je vec nazoru tu ti ho zoberu dojebu ta, skor to vidim na tvoju chybu ze v akom stave si alfu kupil, ci si zo zavretymi ocami a ruzovymi okuliarmi cakal ze sa budes vozit ako vo felde. tak to neni v ziadnom technologicky vypelejsom aute. dojebe sa ti aj co si kupil, lebo k comu sa dostavam k tomu ze raz si kkkkkkkkkkkkk
10.34, 1. 10. 2012, odpovědětlebo si kupil twin crash chance
10.35, 1. 10. 2012, odpovědětKdyz uz teda nemas na novou karu... pokud si nedokazes koupit dobrou ojetinu a pokud ses navic tele, ktery si nedokaze vyresit jednoduchy servisni ukony sam a vyhazujes majlant v "servisu", tak ses lempl s gramlavyma rukama a chod radsi pesky. Zadrit motor, to chce opravdu talent.
13.12, 1. 10. 2012, odpovědětAlfa 156 není pro lidi co potřebují auto na každodenní dojezd do práce nebo na nákupy. Zrovna tento typ je určen pro lidi s duší závodního jezdce který nechce jezdit jak v autoškole s otáčkoměrem někde mezi 2 000 a 3 000. Pokud si toto auto koupíš tak snad pro jeho dravost a super zážitek z jízdy v celku za málo peněz. Nedávno si kamarád pořídil 156 a je fakt že na ní byla spousta práce ale když jsem měl možnost sednout za volant tak ten pocit je skoro nepopsatelný. Už sháníme 156 i pro mě :D
14.45, 6. 8. 2013, odpovědětAlfa 156 není pro lidi co potřebují auto na každodenní dojezd do práce nebo na nákupy. Mam treti Alfu a jezdim s ni mimo jine denne do prace a dokonce i na nakupy. Znamena to, ze ji mam prodat a koupit si neco jinyho? :-)
23.31, 11. 8. 2013, odpovědětSakryš... to jsme dva... Asi bych si do práce měl pořídit Fabii... Jenže to bych potom jako známý naříkal pokaždé, kdy musím jet 100 km nebo delší trasu, jak je to nepohodlný, bolí z toho záda a je to hrozná nuda... A to se mi nechce. Sednu do Alfičky a záda jsou jak v bavlnce...
6.34, 12. 8. 2013, odpovědětphoenix presne tak, ano ano, presne tak !
16.21, 6. 8. 2013, odpovědětKdyž je člověk patla a nerozumí tomu, tak at si koupít nějakou mrdku jako je fabie, to sice neopravujes, ale ta nuda.....ja mam 1,9 jtd a neznám slovo problém.
20.22, 22. 8. 2013, odpovědětAlfa je krasna, aj ked ju treba sem tam opravit. Ale skarede auto uz neopravis.
21.06, 22. 8. 2013, odpovědětkoukam, ze koncentrace blbu co si to kupuje jen pro ego je celkem vysoka :) mam 156 JTDm a jezdim denne do prace (mezimesto) a na nakupy taky :D TS bych si v zivote v bazaru nekoupil. JTDm patri k nejvalitnejsim dieslum, mam to sice kratce ale motor jde tise a pri akceleraci nezakouri :) kdyz chci svezu se za 5l do prace a kdyz se chci projet tak to stejne nad 6.5l nejde ... dlouho jsem vahal, premyslel jsem nad passatem, ale kdyz si vezmete , ze jen blba predni naprava tam je za 20 000 repas uff? a kdyz alfu postavim vedle passata tak jsem rad, ze jsem si tu pikslu nekoupil ... cigarko, kaficko a koukat na ni :)
12.12, 23. 8. 2013, odpovědětpred alfou jsem mel renaulta za 4000,- a nacpal jsem do nej 25 000,- abych byl plne spokojenej. ted me u alfy ceka vymena termostatua a cyklovace, ale porad to jsou veci co od bazarovyho auta proste ocekavam, ze budou KO. takze who cares :)
12.20, 23. 8. 2013, odpovědět