řekla sem jen svuj nazor ale divim že takovy lidi co jsou tady vubec jezdi v alfach chudak alfa romeo když vnu jezdi jen samy vulgarni a aroganrni řidiči že sem řekla svuj nazor nemusite mě tady napad a lakavě nedělejte že alfa romeo je svata že nemam žadně mouchy
20.35, 11. 6. 2007, odpovědětŽe jsem si žádných urážek nevšim.
21.16, 11. 6. 2007, odpovědětKoupilas vylítaný auto a divíš se,že do něho musíš investovat.Takový lidi mám nejradši.Vlastní blbost svedou na auto a ještě napíšou "ta značka je špatná".Spíš by ses měla možná zamyslet sama nad sebou a dokonce se cítíš ještě uražená,když se někdo proti těm tvým "žvástům" ohradí.Tak se rozepiš co si stím měla.
21.42, 11. 6. 2007, odpovědětMilá Klára, nevšimol som si, že by ťa niekto v tebou otvorenej diskusii urazil. Tak ako si si ty povedala svoj názor, tak si ho tam povedali aj ostatný! Ak je alfa pre teba špatná, tak nepichaj do osieho hniezda, ale zaregistruj sa v nejakom clube peugeot a tam si na alfu nadávaj koľko chceš. Toto su stránky pre priaznivcov značky!!!! Ahoj
21.19, 11. 6. 2007, odpovědětUz nikdy jine auto nez Alfu Romeo a po dnesku teprv. Byl jsem na autotecu...konecne jsem se posadil do Brery a 159, bomba zazitek. U me jina znacka nepripada v uvahu. Mila Klaro, hodne stesti pri dalim vyberu ) Petan
21.56, 11. 6. 2007, odpovědětmožná,že kdyby jsi si po sobě přečetla co píšeš za bludy a plky a chyby a já nevím co všechno,možná bys nemusela číst na sebe narážky. Ale podle tvého pravopisu soudím,že máš asi tak tři třídy,anebo ti hooodně přeskakují písmenka.. Tak si jezdi v peugeotu a nelez na Alfa156..
22.45, 11. 6. 2007, odpovědětJinak promiň,ale já svou Alfu miluju a nikoho kdo haní tuto značku nepočítám mezi alfisty..
22.50, 11. 6. 2007, odpovědětNemyslíš si milá Klárko, že teď urážíš Ty tu spoustu nadšenců ochotných se s ostatními "blázny do Alfy Romeo" podělit o své zážitky, a že jich s Alfou je, někdy taky o strasti a ochotných poradit méně zkušeným? Asi si narazila na špatný kus a teď narážíš na odpor fandů tohoto jedinečnýho auta. Už toho raději nech a spíš popiš co tě od této nádhery odradilo, možná se zjistí, kde byla ta chyba. Já už také nějaké peníze do Alfy nasypal, ale kupoval jsem jí starší a ty peníze bych musel sypat i do jiné značky, ale určitě bych se nevozil v autě, za kterým se lidi otočí. Futuristiko.
23.14, 11. 6. 2007, odpovědětklarka měla zřejmě na mysli ne moc lichotivé vyjádření pod jiným tematem. myslim, že tam měla někam jít.. ale nechme to být. pravda je to, že to nebylo nutný a že klarka napsala jen svůj názor. na druhou stranu mohla jsi čekat podobné reakce:-) ale nic ve zlym. já mám 156 1,8TS. pravda je to, že jsem se bál koupit si auto v bazaru a tak jsem ho pořídil od chlapíka soukromě. ale moc jsem si nepomohl. musím říct, že už jsem tam vyměnil snad všechno, co se na alfách mění a málo peněz to nestálo. sice mě to netěší, protože kdybych to spočítal, je to fakt pěknej balík a možná už bych měl solidní základ na mladší italskou krásku, ale chtěl jsem alfu a mám jí. tak se jí snažím dát to, co chce a potřebuje. nic nenaděláš. to je jako když si koupíš telefon a on se ti z nějakého důvodu rozbije. pak zanevřeš na celou značku? to je trochu hloupost. prostě jak už tady padlo, jsou dobrý kusy a jsou špatný. a ty jsi měla prostě smůlu jako já, jenomže já jsem opravdu alfa nadšenec a tak se s tím peru :-) takže hodně zdaru v peugeotu :-)
11.15, 12. 6. 2007, odpovědět