Nejlepší BMW 5 a 7 řada, masakr, Audi A6 A8, masakr, VW Passat, Mercedes třidy S, to jsou káry a ne tyhle odepsaný jebky, co už jsou k smíchu. Tohle fórum je pro veteránisty a když se nudím, chodím se sem bavit. Rovněž mě dostávají slováci, neboli čoboláci, co ani svoje forum .sk nemají, tak choděj otravovat tam. To už Renault Laguna vypadá lépe a kdo mě chce urážet za mlůj názor, může. je mi to jedno, jste chudáci a mě rozhodně není 15, ale 37 let, takže mám rozum a kdo mi odepíše, že to nemám v hlavě v pořádku, tak se mýlí. Jste hlupáci s Alfama, řekl bych i horší slovo, ale zase vás nechci tolik urážet. Měli by jste s ena d sebou zamyslet, co tady píšete, vaše trapný rady od Franty z garáže ničemu nepomůžou a jen naděláte problémy. Počkám si na urážlivé reakce, který blb se zase chytne, ať se pobavím vy dementi!
13.46, 8. 10. 2012, odpovědětnechapem co ta tak zerie ze my mame alfy ved to je kazdeho osobna vec ja ked na bmw 5 a 7 rady nemam prachy tak na to nemam boze a co? ok mozno som dement ale spokojny a ne jak ty co tu pises ze preco si kupujete kokotiny a si v kuse nespokojny takze asi tolko.. nech sa ti dari serus
14.53, 8. 10. 2012, odpověděttvoje matka drbala s koktavym cigánem a výsledek jsi TY.
16.28, 8. 10. 2012, odpovědětty ked mas 37 a vypustas taketo chujoviny do "éteru" tak mi je ta uprimne luto...Poviem ti tajomstvo, kazde auto je jebka do ktorej treba slahat grose...ale ty ako 37 rocny ujo by si taketo veci uz mal davno vediet!
19.43, 8. 10. 2012, odpovědětA ty ses prosimte kterej? Blbcu je tu jak nasranych, ale ti se aspon podepisou
8.53, 11. 10. 2012, odpovědět37 let? To myslíš vážně? :D nemá cenu komentovat ten tvůj sranec,co si tu napsal...Pro mě jsi ubožák,měj se.
11.07, 11. 10. 2012, odpovědět