predal som piatu alfu JTD a kupim to najlepsie co moze byt, teda 2.0 twin spark, myslim si ze sa mozem nazvat ze som sprosty, to urcite. Najskurvenejsi motor co od alfy kedy existoval 2.0 16V. Aby som sa vozil poistil som sa vsak nahradnym motorom takze tento budem kurvit az kym nezazijem to slavne zadretie, velmi ma to pritahuje. Tie uzasne chyby na diag TS fiatecuscan Pcislo xxxx ani ta kurva nevie povedat co jej je. Kedze sa taktiez nazyvam tazkym alfistom, je nutne podstupit cestu do pekla a spet, teda twin spark. Potreboval by som vsak poradit od kolegov jednu vec, NGK su drahe, nahrady sa vraj mozu pouzit aj Denso. No bosch su najlacnejsie, ci to s tym bude ako tak chodit. Dalsia vec to auto je na plyn, a ze na plyn su zase ine sviecky, je to Pravda ? ake tam mam dat ? lebo ten motor je v stave ze akceleracia jak skoda vraktia 10kW. Ide cisto o zabavu, jeden motor sa zadre druhy casom tiez hodim do na vrakac a potom ukoncim cele skurvene alfy a kupim nejaky vtec od hondy.
11.52, 16. 10. 2012, odpovědětTo je umění zkurvit alfu,co?!
13.06, 16. 10. 2012, odpověděta tak skurvit ... vsak tym dvojlitrom moc nechybalo uz od vyroby :) Cakam na tu flandru motor nahradny mam tak peklo zacne, zaverecny circus potom odidu hromy blesky tma, a vyjde krasne slniecko novy zaciatok Honda crv :) Ale este jeden twin spark.
14.24, 16. 10. 2012, odpovědětked chces setrit, sviecky daj obycajne Brisky, ale rovnako to pojde aj na juhoslovanske Enker Bosna :))) je to celkom jedno aj na plyn. olej ani nedolievaj a rovno ho vypusti. aspon budes mat skor tu hondicku, to bude parada :)
16.08, 16. 10. 2012, odpovědětkedze budem mat druhy motor je jedno ci do tohoto nasypem piesok alebo mu vypustim olej. Necham ho tak chudaka nech skape nebudem tam jebat drahe sviecky ked uz aj tak slovenskou nohou a pristupom je nacaty ... Nie je to uzasne aka revolucia ? ze spotrebu oserem lebo je na lpg, starostlivost o motor to iste lebo mam druhy ? Potom to dam na diely a kupim hondu, mam taky pocit ze uz bude koniec ... Mal som ich dost natrapil som sa jtd sa da rozbehat, vizie buducnosti a nadeji pri twin sparku ? to snad len naivka alebo debil ... Rozsyp sa dostanes druhy motor potom pojdes do pice. k alfe sa vratim akurat ze si dam wc papier orazit ich hadom a krizom.
18.55, 16. 10. 2012, odpovědět... ono ten twinspark je nutnost, pretoze s tych jtd ma uz porazi v 2.4 hlavy/tesnenie, kladky drazkoveho remena, turba ..., 1.9 akurat termostat. Keby som mal dalsiu alfu kupit a jtd tak ma snad jebne. Trpim tym ze dlhsie nez pol roka nevydrzim mat jednu alfu, nejde to, stale ta ista farba, stale to iste porobene na aute, a nakoniec uz nie su problemy nijake a len sa vozim a vozim ... Tak to predam. Dnes som predal 1.9 77kW tomu autu nic nebolo nic, no jednoducho lebo som jebnuty neposedny aj za cenu nespokojnosti musim prejst niecim novym lebo dobre a nudne je horsie pre mna ako zaujimave a zle ... Nevyprchava uz len to JTD ale casom vyprcha aj to co je v znaku. VOlakedy som si myslel ze nikdy nic ine, ja ani neviem teraz co ine, ale 156 a 166 co som mal ja neviem ... Potrebujem novu silnu motivaciu aby som k tejto znacke nieco silne mohol este prezit. Napr. interior 156 tie budiky su uzasne krasne som si volakedy myslel, no ked som mal 166 a vratil sa k 156 zistil som ze nie je to tak, za volantom je vela miesta a su tam dve tuby ... stredovy panel, kedze som si zvykol u 166 aspon na ten displej ktory sa ohana navig spotrebou radio ..., a teraz na 156 tri kolecka popolnik ... Moj nazor je nezdravte sa nechajte tie ts uz zadret, dvomi kusmi viem byt ustretovy :), a jebte na to. AKo celok ar ... ako ktora a od koho
19.04, 16. 10. 2012, odpovědět