moze mi poradit niekto kto ma tento motor ? problemov je samozrejme :) viacej zacnem co vidim pocujem. Na ryske oleja su bublinky, auto nema akcelaraciu od jednotky ked sa pohnem, stlacanie plynu neovplyvnuje to ako sa odpichnem jednoducho plyn na podlahu pomaly spojku hore, s vyfuku biely dym. Do 3000ot mam pocit ze ide na tri valce prdi do vyfuku, potom obcas hodi sviecka iskru a rozbehne sa to ak to ide na styri valce a dupnem na to tak sa to nehne len pomaly zrychluje, obiehanie samovrazda, vec stastia ... fiatecuscan vadna lambda zajtra ju vymenim ... Su tam vytoto sviecky asi ze ?..., tie bublinky v oleji je prasknuta hlava ? biely dym ? zere vodu ? nemizne.
22.13, 19. 10. 2012, odpovědětChybu si aj sám napísal v texte..."Potom obcas hodi sviecka iskru"....ďalej s tým stláčaním plynu na podlahu neovplyvnuje tak ako sa odpichneš-to má na svedomí váha vzduchu,mne to samé robilo,po výmene váhy vzduchu všetko ok ! A ten biely dym z výfuku nenaznačuje podla mna nič dobrého ...dúfam že som ti poradil aspon z časti Ati
10.16, 20. 10. 2012, odpovědětvaha starline :), na diag nehlasi chybu, aj tak moze byt vadna ? vytiahol som tie picoviny co sa napichavaju na sviecky dole su vytopene vo vode a oleja. co tam ide aky orech ?
15.30, 20. 10. 2012, odpovědětvahu som odpojil motor skapinal, vyhodilo vstreky. Potom som ju zapojil, vstreky nesvietia auto ide normalne. Strasne to prdi pri akceleracii, vyfuk je ok mozno pletenec alebo sviecky, nechce sa mi jebat zase v jame a riesit pletenec.
16.51, 20. 10. 2012, odpověděttoto je presny zvuk mojho motora http://www.youtube.com/watch?v=ItA-by93M3U
20.14, 20. 10. 2012, odpovědětloziska klukovych hriadelov ? alebo na to uz nestacite poradit
22.02, 20. 10. 2012, odpovědět