takze hlboku poklonu a ospravedlnenie TS. akoze plati co plati ze sa vylagruju a zadru kvoli slabemu tlaku olejoveho cerpadla, ale kym sa to stane a ked sa to ma stat, tak to aj tak stoji za to :)! najprv som sa bal odhodlat k alfe kedze som cital a pocul, jasne :) Tak som isiel do JTD, akoze nejake problemy su da sa to zaradit do beznych problemov 13 rocnych aut. potom 2.4JTD, potom zase 1.9 a uz ma to nebavilo. Tak som sa dostal k TwinSpark alfe, samozrejme som zobral 2.0 ten o ktorom sa hovori ze je najhorsi ze sa najviac zadiera ... Tak vazeni, 2.4JTD sa moze pichnut do pice totalne. TwinSpark ma velku silu, charizmaticky zvuk a ten motor je naozaj CuoreSportivo a obrovsky odklon od beznych motorov. Ze sa zadieraju, to je jedno, jednoducho stoji to za to za tu spotrebu, neskutocne. JTD odveze taha, ale TwinSpark sa kazdou rychlostou pripomina ze On je vsetko nie ten kto sedi za volantom. Milujem TwinSpark, na tie motory nema nikto, vykonovo samozrejme nemyslim, ale neni s tej doby a myslim si doteraz nieco tak krasne a charizmaticke ze cloveka to tak nadchne ze si povie TO JE BOMBA. raz som mal 1.8 ale nema sancu oproti tymto 155k, toto je nieco uzasne toto je Cuore Sportivo. Ten motor je v normalnom oznaceni krásny nervák zo sportovym vyfukom k tomu. Konecne som dospel do stadia ze sam seba oznacujem za Alfistu. Nech zalezu ti co sa boja a v trakoroch JTD s 17tkami elektronmi ze ma alfu. Nemas TwinSpark nemas alfu.
18.42, 22. 10. 2012, odpovědětTOTO CO SI TU NAPISAL JE UPLANA PRAVDA.VONA BENDZINU A TAH MOTORA TOMU SA NAOZAJ ZIADEN DIESEL NEROVNA.NECH SA DARI VSETKYM ALFAM.
19.22, 22. 10. 2012, odpovědětnejde o vonu benzinu, ano ta pripomina ze ide cisto o auto jak ma byt ,aj ked benzinovy zvuk moc neni pre mna. Ale twinspark to je ... to ffffffffffff to je nieco krasne.
20.55, 22. 10. 2012, odpovědětsnad prestanes tarat a spievat ody na twin spark, ked vyskusas sestvalec v alfe!!!
21.00, 22. 10. 2012, odpovědět:) hento som presne cakal, som bez slov. rok som sa venoval JTD tak aspon pol roka ma nechaj na TS ok ? ak najlepsi olej do TS je selenia racing 10w60 syntetika, to znamena ze mozem tam pouzit 10w60 od kohokolvek ? Castrol agip ... aj ked Castrol akurat do schadenauto... Od stavu noveho auta tam pouzival 5w40, sa cudujem ze ten motor este zije co uz mam narobit ...
21.27, 22. 10. 2012, odpovědětpozeral som tie dva slavne rozvodove remene, uzasne, osem sviecok, toto je cuore sportivo. Talianske dizajnerstvo. TwinSpark,JTD,MultiAir... alfa forever.
17.49, 23. 10. 2012, odpovědět