Rad by som nadsencom tejto kuzelnej charizmatickej znacky odkazal nasledovne skusenosti. Mal som 2.4JTD 100kW, teraz 2.0 T>W>I>N>>>>S>P>A>R>K ! :) POkial niekto rozmysla nad vykonom, na jtd 2.4 mam jednu vetu : S JTD DO PIČE :)))), pokial to nie je jtdm tak oproti srackovej 2.4 je dvojliter twinspark kral vykonu. Dnes na krizovatke kokotko s ochtouviou RS TDI :) pozeral na mna boli sme vedla seba, tak no pod ty skurvencek co si si kupil schaden autos od nemeckych sucharskych dizajnerov, vytocil som to do 7000ot pusti spojku a chlapec po desiatich metroch vedel co za besnu svinu v alfe mam. Svinciatko moje :) TwinSpark motory je nieco uzasne stale to nazyvam nervak motor. Ked som to isiel kupovat jedna cicina ze 1.8 sa menej zadieraju a tych par koni menej od dvojlitra ani nepocitis. Aha to urcite to ano. A tak presvedcivo to hovoril dokonca alfista, takze uz aj o tych mam mienku ze vecsi mensi. Na rovinu povedane alfisti v mojom meste su srabi, vsetko co som videl len trapne jtd lebo to sa nezadre ze ? :))) Za vykon styl a krasu sa plati, kto nevie co je to alfa=twinspark, nech nekeca ze je alfista ked tam srab ma ten traktorovy motor co som tak moc miloval. Poklona spolahlivosti jtd ale vykon pre mna nezaujimavy. twinspark mam uz pomaly mesiac, takze nehovorim ako soplavy nadrzany chlapec co si to kupil vcera, ten motor je jednoducho motor a s tym na youtube. tam ked su jtd akurat cold start :) to je jedine co sa da na tom prezentovat, pokial races tak ts motory. vsak jasne pisem ako to v reale aj je.
19.06, 8. 11. 2012, odpovědětPETER neser
19.48, 8. 11. 2012, odpovědětTo pisal riadny vymlety clovek, typoval by som tak rozumovo na urovni 16 rocneho.
17.45, 9. 11. 2012, odpovědětjeho klasike vylevy, to je normalka
18.05, 9. 11. 2012, odpovědětNepochopil, ze jeho nazory nikoho nezaujimaju.
18.16, 9. 11. 2012, odpovědětkrál výkonu podal kralovsku story,dakujeme za pobavenie...dufam že ta nestretnem na križovatke bo besná svina je nervák:-DDD a nesmejte sa lebo"twinspark mam uz pomaly mesiac, takze nehovorim ako soplavy nadrzany chlapec co si to kupil vcera"
18.57, 9. 11. 2012, odpovědětste chudaci primitivni, sprosti jak ten kokot vcera ze daj to do pice, iba za to ze alfu nema, ta ista psychologia postoja je aj od vas. mam vas vo vnutri hovna ktore na kazdeho s vas mozem vysrat.
17.07, 10. 11. 2012, odpovědětnie nie dakujeme ze tvoj zažitok a všetci ta obdivujeme si pretekar ako sa patrí ...tvoja reakcia svedči o tvojom IQ ktore je asi rovnakej hodnoty ako spotreba tvojej alfy...teraz sa pochval kolko žerie tvoja alfa:-)))a rozpravaj sa doma s rodičmi takto a nie tu medzi alfakmi ktory maju radi tuto značku a nezaleži im ani tak na vykone ani či maju naftu alebo benzin...ide o komunitu alfamaniakov...dalšie reakcie od teba nie su žiadane tak sa chod vyzuriť nikede na križovatku vedla felicie aby si jej dokazal kto je king:-)
17.57, 10. 11. 2012, odpovědětpardon....ktorí je s i nie Y:-(
17.59, 10. 11. 2012, odpovědětsom alfista tak silny az sa za to hanbim, ohladom toho vykonu netrepte vsak minimum s vas ma dvojliter sa jebete v meste ich mam viacero kokotov malo s nich je alfistov ide jak jebko dvihne prsty na volante jtd samozrejme. Chcelo by to na nejakom zraze sa porozpravat takto sa jebkat cez klavesnicu reagovat na vase ironicke picoviny. Kde je najblizsie zjazd tejto skurvenej alfy ?
8.19, 11. 11. 2012, odpověděta ohladom toho "pretekarstva", nevidel som v meste nikoho komu by raz za cas napadlo alfu prevetrat, dvojliter sa na to hodi, kde som skoncil ini len zacali. Spotreba ma vychadza na 2.0TS na 9e/100km
8.22, 11. 11. 2012, odpovědětoj oj nekdo ma urazky na alfu 156 2,4 jtd mam ji 3 rok a jsem spokojeny je to diesel co ty mas je benzin :) o neco vikonejsi ale aZ SNI DAS SPOTREBU 4,9 :d SI POVIME:) NA TO A ZE MAM JTD MOTOR MI SLAPE KVALITNE VIKON NA TO MONSTRUM JE PEKNY A NA TO KOLIK ZERE TOBE A NA TO ME SE NESROVNAS:) ,. NA TO ZE TO MAS MESIC NEJSI PAN ANI SILNIC ANI ZKUSENY JAK VIDIM RIDIC:) .. POKUD SLAPNES NA PLYNOVY PEDAL A JEDES CO TO DA:) , tak verim , ze v brzke dobe bud odpalis ventil:D nebo ustves komplet motor:),. na takove zavodeni si kup poradne delo i kdyz to neni teze potreba staci i 1,2 obsah staci dve upravy jedna je uprava motoru ale vydrz skratis o polovic a nebo ponecham vydrz cipnu auto, upravim sani, zlepsim prevodovku, pridam par 2psi vyplestim to trosku nadstandart pridam k tomu jine palivove cerpadlo s prutokem 100 litru za hodinu:D a pak muzes zbytecne tady machrovat a zabit ostatni... nemas rozum se mi zda:) ,. ja mam pod kaptou v zakladu 100 kw a ps musim dodat po parti upravach lechkym s dieselem sem se dostal na 4,9 litru spotrebu 205 kw snizeni hluku a nezatizil jsem motor tak abch ho odrovnal mam to na ucel pouhy rekreaci.
0.10, 12. 11. 2012, odpovědětTak to je liga.To,že tu čmárá každý kdo má do prdele díru, jsem si už zvykl, ale proč tu píšou děti co ještě nemohou mít ani řidičák?? Nebo ,jak je to možný? Podepsali by jste se pod svůj příspěvek? Mě to připadá ,že tu má každý vystudováno 13 let (ale jen na ZŠ)
18.46, 13. 11. 2012, odpovědětja som mal za 13 rokov zs, sps, a rok za sebou na vs.
18.59, 13. 11. 2012, odpovědětprosim ta mal som 156 1.9, marea 1.9JTD, 156 2.4, 166 2.4, 156 1.9, a teraz tento 114kW twinspark a v zivote uz nechcem jtd to som si myslel ze co je to za uzasny motor. spolahlivostou ale tam to aj konci. Twinsparkm ma krasny charizmaticky zvuk, leti to do otaciek jak besne, krasne tichy motor, a 2.4 moze ist do pice, traktor jebnuty lemrava kurva co je v ramci JTD akousi vlajkou ... s toho maju pocit ti co maju alfy 2.4JTD ze co oni maju jak s kym vyjebu. S TS114kW ta vyprasim jak taku picu nepotrtkanu prerazim blanu vysemenim sa do nej a vec je vybavena. asi take prirovnanie. hovroim so skusenosti. chod do ts vsak alfy idu predas ju za pol roka a ma skusenost. 156 1.9jtd a 166 2.4 som mal sucasne pre pocit ze mam obe verzie, ale potom som to dal do pice povedal som si musim ist do TS ked som neni srab, alfista, a alfy ma bavia. tak som to urobil. Ked sa to zadrie tychto motorov neni sice vela lebo vela ich uz tak dopadlo, ale neni problem doviest s nemecka rakuska ten motor a idem dalej. Mne JTD pripada v alfe, ako v touaregu V6, tam patri V10 diesel, alebo V12 benzin !!!
13.56, 14. 11. 2012, odpovědět... zaujimave ze pri TS som nasiel pocit spokojnosti ze nemusim striedat tie alfy co ma dost unavovalo, styri alfy za rok a pol.Neslo o to ze by sa dojebavali to u jtd ani nejde. Ten 114kW motor je jednoducho uzasny uzasny, bohuzail sa priklanam k tym co hovoria ze diesel akurat do traktoru a to som ich mal za kokotov! Je dobre skusit vsetko na to aby clovek mal objektivny nazor. Benzin je do aut, pri alfe spotreba ide bokom, uzasne. Skoda ze upustili od 2000 od twinspark motorov. Nie je to vec vykonu keby mi islo o to tak zoberiem 2.5V6, jednoducho TwinSpark to co alfu sprevadza dlhe desatrocia, posledna seria 16V. Vsetci chodte do Twinsparkov potom mozme byt na jednej lodi, ked neikto ma jtd ze cuoresportivo je to cisty hyenizmus. Pokial je jtd vo fiate a lancii nikdy to nemoze byt pure sportage heart, teda cuore sportivo.
18.38, 15. 11. 2012, odpověděttrue TSlover http://www.youtube.com/watch?v=Epj88LqQoRU&feature=related
18.42, 15. 11. 2012, odpovědětPeter pořád stejnej osel
0.33, 4. 12. 2012, odpovědětty si za styri bodky stale ta ista nula.
15.57, 4. 12. 2012, odpovědětTSlover už tu nezasieraj forum s tvojimi pubertálnymi výlevmi!!!
18.12, 4. 12. 2012, odpovědět