ahoj chalani,z nicoho nic mi zacalo blbnut startovanie....jedna sa o 156-ku 1,9 jtd 77kw,a uz si snim neviem poradit .mam taky problem,ze nam immobilizer vyhasne asi tak po 15-tom otoceni kluvika,a ked aj vyhasne motor kym nastartuje toci asi 15 sec.,na diagnostike nam vypisalo zavady software-vysoky signal,spodny-horny snimac polohy,vymenili sme asi 5 citaciek kluca a immo nadalej blbne a startovanie je veĺmi-velmi biedne,ziadna zmena....kazda rada pomoze ,DAKUJEM
20.18, 15. 11. 2012, odpovědětach drbnuti taliani ze si zacali s hentymi fusermi nemeckymi :), na plastovom kryte motora mam s opacnej strany bosch :) !!! Kde mohli byt tie alfy bez bosch picovin, magneti marelli je spolahlivejsi nez bosch.
21.29, 15. 11. 2012, odpovědětjednoznacne mas pravdu,ale aj tak serem na ine auta,ja si ju poskladam,lebo je to moja srdcovka,akurat ma niekedy rozculuje,ale nie viac ako moja manzelka :-))),akurat potrebujem pomoc,ake kolvek napady,navrhy,lebo teraz som sa mierne pribrzdil....
19.29, 16. 11. 2012, odpovědětJa neviem ci taliani nevedeli o tom co bosch za picu skurvenu je ked si pozries multiecuscan alebo fiatecuscan vecsinou bosch je aj v novsich modeloch 159... Nemec a alfa je jak ozran s bylinkovym cajom v ruke, jednoducho to nejde. zbytocne si platia jebnuty nemecky suvix ked mozu dat zarobit magneti marelli. Ale treba vychadzat s toho aka realita je a to je klasika u kazdeho menit menit len aby sa v tej slecne nebezpecnej krasnej mohol vozit.
19.50, 16. 11. 2012, odpovědětzober z vrakaca alebo bazos.sk na otestovanie RJ k tomu ten kruzok a ciernu kocku s kluca. ak to bude robit tak mas mozno niekde nacaty kabel a robi to picoviny.
20.34, 16. 11. 2012, odpovědět