hadanka, napoveda tyka sa to znacky alfa romeo
19.27, 2. 12. 2012, odpovědětjaky si to udelas takovy to mas
20.21, 2. 12. 2012, odpovědětco tak dát anketu,nejvyjebanější pisálek?,,,,1.místo: TSlover,,,chlapče,kde ty chodíš na takové voloviny,,tebe asi doma vůbec nemlátily,a je to znát,
20.31, 2. 12. 2012, odpovědětpreco tu nikto nema zmysel pre humor ? Pozeral som alfaholici polske forum vsetko tam riesia v kravatkach tu je to krasny bordel sloboda prejavu a duch nijaky. Vsak to zober funny, ked nevies tak chod dopiče na tie kravatkove fora. Myslim si ze by som bol velmi dobrym administratorom tohoto fora. Kto nepise na "urovni" ma ban.
21.09, 2. 12. 2012, odpovědětale nazov tejto temy je celkom vystizny. ako tazky alfaholik musim povedat ze SU to vyjebane auta. Lenze ta definicia ma rozne predpony, pred kupou je to predpona ROZ alebo DO, ked to predavam tak bud nijaku alebo min.ROZ alebo min.DO. Nikto tu nema zmysel pre humor kazdy sa pusti do vojny ked napisem alfa je piča. Myslim si ze nemoze predsa byt ten kto ma alfu suchar a potom preco tak podrazdene neiktori reaguju. Je to asi vynervovanost, ci uz su to taki ludia, alebo alebo vynervovani z alf. Ja som vzdy ustupil ked sa to jebalo nebudem pisat chyby lebo mozno su tu niektori ktorym som to predal, su to cerstve veci aby som nemal vypis na tácke. Nikdy nepisem uprimne ked na niekoho utocim lebo toho cloveka to moze ranit je pre mna cudzi a nemam ani tuto potrebu. Skor su to stylove reakcie pre moderovanie fora a tiez aby to nebolo suche stylom prepac dik nepochopili sme sa, ze sa hlupo pytam a podobne buzerantske dialogy. Jebem Vas.
21.22, 2. 12. 2012, odpovědětTy nas jebeš ,ale lezeš sem pořád.Když se nudíš ,tak jdi rejt na fotbal .stadion.Tam je to jiný adrenalin.
14.11, 8. 12. 2012, odpovědětmam TS to na adrenalin staci aj ked ... v6 lpg :)
20.41, 8. 12. 2012, odpovědět