Zdravim , chci se zeptat ...mam AR 156 1,8TS 98r.v.,dnes jsem prijel bez problemu domu jako vzdy asi za hodinu jsem potreboval odjet a co se nestalo, z ničeho nic mi nesla a nejde nastartovat ani se nechytne, a jeste k tomu kdyz startuji tak se mi ozyva z motoru takove zvoneni jakoby.nevite nekdo co by to mohlo byt???nenakopnu ani bez plynu a pod plynem take ne...pritom zadna kontrolka nejake zavady nikde nessviti,proste to jen tak škytne a konec poradte nekdo prosim jestli s tim mate zkusenosti...Diky moc za odpovedi
20.58, 12. 6. 2007, odpovědětTak na start má vliv např. tlak paliva, snímač otáček a teplota motoru, ale když říkáš že ti tam něco zvoní tak jestli tam není něco s rozvody. Já osobně 1.8 nemám, tak přesně nevím jak je to tam s nastavením rozvodů, jestli tam náhodou není nějaký hydraulický nastavovač, který po poklesu tlaku oleje se nezaseknul.
21.38, 12. 6. 2007, odpovědětnemel jsi problemy s volnobehem? zkus odpojit vahu vzduchu
22.17, 12. 6. 2007, odpovědětkolko mas km a kedy si menil remen (rozvody).
22.57, 12. 6. 2007, odpovědětno s volnobehem jsem mel problemy ze mi litaly otacky mezi 500 a 1000 ale vycistil jsem skrtici klapku a vse je ok.mam najeto 145 000km.a rozvody se menily pri 90 tis. tak nevim,ted mi zas rikla jedne kolega ze mel neco podobneho a byl to imobilizer tak fakt nevim
9.38, 13. 6. 2007, odpovědětNo nepises to dost jasne.. od zaciatku.. ked zapnes kluc, tak sa starter roztoci alebo nie? toci motor a ten nevie nabehnut alebo vobec nezacne tocit alebo len parkrat otoci? Zalezi na tom, co sa z uvedenych moznosti stane...
12.43, 13. 6. 2007, odpovědětjestli i motor točí, a nechytá, zjisti jestli ti tam jde benzín, najít hadičku co vede k motoru, čerpaldlo je u nádrže, to jestli funguje zjistíš i poslechem když pootočíš klíčkem, pokud je mrtvo, jsou dvě varianty, když ti nesvítí ani klíček code, tak buď je čerpadlo v čudu, nebo relátko od imob. já měl jednou trochu jinej problém měnil jsem motor, ale imob si pak nerozumněl s novou jednotkou, pak mi jeden dobrák poradil fígl, obejtít to relátko, a relátko odpojit. u 156 prvních serii imob právě jen odpojí čerpadlo, auto pak točí ale nemá šťávu, mě teda svítil klíček ale auto normálně jezdilo, pak jsem to vyřešil i v jednotce a zas jsem to relátko zapojil, nebo pojistka. jinak mě nic nenapadá.
13.04, 13. 6. 2007, odpovědětPresne tenhle problem jsem mel taky.. me to nekdy nakopnout slo a nekdy ne.. problem byl ve snimaci otacek.. zajed si na diagnostiku a uvidis ze je to vono.. snimac jsem kupoval za nejakych 1200,- s DPH...Fiki
13.19, 13. 6. 2007, odpovědětTak zdravim ,tak vite co to chlapy bylo???mel jsem uhnilou kostru na palivovem čerpadle to byl problem vseho takova prkotina tak kdyby se vam neco podobneho stalo tak aby jste vedeli ze je tu i tento problem....jinak diky za rady:)))
21.49, 13. 6. 2007, odpovědět