Zdravím,prosím o POMOC. Zapojil jsem repra do zadních dveřích, vše hrálo v pohodě... všechno to zašroubím, nasadím atd... vše je v cajku, nastartuju abych odjel a hudba ztichla a nic... tak jsem reprák z pravých zadní dveří vydělal, vypojil, zapojil z konektorů, dal zpátky a hrálo to... nastartuju a opět TICHO! Pak jsem hýbl s tím husím krkem co jde ze sloupku do dveří a hrálo to... auto jsem zdechl, nastartoval a zase NIC. Neví někdo prosím čím by to mohlo být???
18.24, 4. 1. 2013, odpovědětdaval si aj zosik? ci iba repra?
18.26, 4. 1. 2013, odpovědětJen repra do zadních dveří... mám ve dveřích ve předu origo+origo výšky a dozadu jsem dával do zadních dveří místo původních nové sony X-Plod a hrají pěkně, ale jakmile nastartuju, tak je TICHO :-(
18.33, 4. 1. 2013, odpovědětPodotýkám, že při nastartovaní nejde žádnej z repráků... jakmile chytnu na ten husí krk co jde ze sloupku do dveří, tak zvuk jde... zavřu dveře, zdechnu auto, nastartuju a ZVUK opět nejde! Vždy po nastartování přestane jít ZVUK!
18.37, 4. 1. 2013, odpovědětno asi ti to tam niekde zalomilo urcite by som pozrel tam ako prve rozober to a pozri ci niektory z kablov nieje preruseny poskodeny atd ....
18.48, 4. 1. 2013, odpovědětAle pořád mi není jasné to, proč to po nastartování nefunguje! Vždyt motor na to nemá absolutně žádný vliv... Ale zítra to zkusím rozebrat znovu a mrknu se na to pořádně! Snad to bude nějaká drobnost!
18.49, 4. 1. 2013, odpověděta tebe radio ked startujes nevypne?ide stale?
18.53, 4. 1. 2013, odpovědětja ked mam radio zapnute a nastartujem tak mi ho vypne a zapne
18.54, 4. 1. 2013, odpovědětrádio hraje pořád, dřív, když hráli jen přední repra, tak při nastartování to jen ztichlo a po 3sekundách to opět hrálo, ted když nastartuju, tak to ztichne, rádio je zaplé, ale zvuk žádný
19.00, 4. 1. 2013, odpovědět