zdravim, mam taky problem na ktory si neviem odpovedat, vcera ma tahal za zadnu napravnicu traktor zo snehu, a vysledok je ze zadne koleso ostalo pootocene trochu doprava, predne kolesa ked su vyrovnane tak volant je pootoceny doprava, pri tahini som nebol v aute motor bol vypnuty ale Volant nebol zamknuty. :)
10.13, 19. 1. 2013, odpověděta co bys chtěl slyšet?zvedni to na heveru a uvidíš co je ohnutý.a kup si tažný oko vyjde to levněji
10.38, 19. 1. 2013, odpovědětZa zadni napravni se nechat tahat,je to vubec mozne,ta napravnice a ramena jsou celkem takove krehke veci,ty ramena se ohnou jak nic.Na zadku se steluje sbihavost,ale pochybuju,ze ti to rozhodilo jen ji,budes tam mit ohle najake rameno a snad to ta zadni napravnivce vydrzela.Jak pise kolega,sezen si to oko
14.46, 19. 1. 2013, odpovědětto je moc... aspon ma teraz dobry dovod vsetko vymenit :)
14.51, 19. 1. 2013, odpovědětJojo ty ramínka vzadu sou jak z papíru!!Idealní je mýt kouly:-) a oko!
14.53, 19. 1. 2013, odpovědětkamarat ma oko ale nechce ho dat, skocim niekde na vrakac len zas... vzdy verim ze sa mi to uz nestane. dalsia vec uz raz ma traktor tahal dozadu tiez som uviazal lano o napravnicu, niekde od stredu doprava tam je prasknuta je to profil U opacne otoceny a jedna strana je zlomena teda L opacne... teraz tej druhej strane sa nic nestalo ale neda sa tomu verit kedze je to dural a praskne neskor ked ne hned... mam moznost zohnat zadnu napravnicu lacno len sa mi to nechce robit, ked uz pocujem slovo napravnica je mi zle, spomienky na alfe kde som menil spojku, z druhej kde som menil cele servo ... alfy su uzasne auta, hlaska nie ze bez srdca by sme boli iba stroje, ale fooling around.
14.54, 19. 1. 2013, odpovědětprasknutu jednoznacne vyhodit a dat dobru. zadna je v pohode, iba zospodu prisroboavna ku kasni. ramena sa daju urobit na objednavku z gulateho duteho profilu, neporovnatelne silnejsie oproti tymto papierakom. ked uz to ches tahat traktorom, haha.
15.16, 19. 1. 2013, odpovědětje to pravda videl som zadne ramena plne tyce, nechapem ako tam niekto moze davat orig U profily. na tej prednej som vytiahol volant a osadil ho rovno, zuby sadli lepsie nez to bolo, volant je presne rovno. zadok plava viac tak pocitam ze zadne ramena sa totalne dokurvili. Neni som sprosty aby som nevedel ze za zadnu napravnicu tahat je nahoda ze nepraskla ta zadna duralova napravnica. ked keby ten motor od vane nepoklepkaval aj by som sa venoval tym ramenam, takto by som to najradsej predal. Co sa tyka este jednej veci ked uz sme pri aute :) cely cas do 230tis km tam bol 5w40, teraz je tam 8tis km 10w40 a prave vtedy zacal klepkat, tak neviem ale najradsej by som isiel dole teda na ten 5w40 co tam bol pouzivany eln sa bojim ist doel ci ho neklepne ;)
8.01, 20. 1. 2013, odpovědět