alfisti co myslite co bude lepši alfa romeo 145 a nebo fiat bravo poradte
21.34, 13. 6. 2007, odpovědětJá bych asi vzal Alfinku. Fiatů bravo je všude hodně a alfu přes den moc nepotkáš. Já se rozmýšlel,jaký auto pro manželku. Bylo to Bravo(chtěla třídvéř) ,Punto, nebo Alfu 145. Jelikož jsme našli jen jednu Alfu,která měla 1,8obsah,vyhrálo punto,protože bravo se prý moc nepovedlo.. (řekl můj mechanik) A punťa je super. Obsah 1,2 a moc to nežere. A jelikož ty jsi kluk,budeš chtít jezdit rychle,tak Alfa má lepší sportovnější motory a podvozek. A bravo? Jedině GT.. Vše je pro a proti
21.58, 13. 6. 2007, odpovědětTohle je asi víc o vkusu. Osobně já bych v téhle kategorii spíš koukal na 146. 145 má tak divně useklou záď a mě se tenhle model nelíbí. V tomto případě, bych zvolil bravo. Má, teda podle mě, hezčí design a dají se i v čechách sehnat za docela dobrý peníze v hezkym stavu. Kamarádka(její manžel) si dva roky zpátky nechala přitáhnout ze švýcar bravo v decentní úpravě od abartha, 1.6 16v 3 dvéř. To auto bylo neskutečně zachovalý na krásných 17" kolech a absolutně bez závad. Nedávno ho prodala, jelikož staví a potřebujou každou korunu. Bylo fakt špičkový. Je to ale můj názor. Ještě jedna rada, vyhni se fiaťácký 1.4! Ten kdo si koupil bravo s 1.4 se stal zapřísáhlým odpůrcem této značky. Ty se fakt nepovedly..
22.24, 13. 6. 2007, odpovědětak ti to poradi,ja som mal bravo 1,2 16V 1999 s klimou, , keby som nesnival o 156ke od r 1998 mam ho doteraz, islo bez zavady, krasne, spotreba mesto-6,2l priemer, ked sme v tom sli s partiou na chatu5ludi+ plny kufor nemalo to bohvie ake zrychlenie , ale mal som tam studene otvorene sanie-odizolovane, remus a ono to slo fakt 182km/h v 5tich ludoch, uzasne auto, ja som akurat zrepasoval prednu napravu-silenbloky tycky-cca 5000Sk s robotou, super auto, odporucam..btw, kde mas v seriovej 1,2kje 82 koni??:D
22.48, 13. 6. 2007, odpovědětiank ano, mali sme aj 1,4ku a-to bola tragedia, zere to, nejde to das iny olej a vacka je v haji...
22.49, 13. 6. 2007, odpovědět