Riaditel istej firmy hlada noveho zamestnanca, na stole mu lezia > nejake CVcka... Pride mu do kanclu jeden zamestnanec a vsimne si CVcko na vrchu: Jeeej...To je Janyh, toho zoberte. S nim to budete mat super. Jeho vsetci poznaju, vselico dokaze vybavit a taaak. Tak riaditel si to premysli, zavola ho na osobny pohovor. Po pohovore ho vyprevadza, ked sa vo firme zastavi Minister zahranicnych veci a hned: Nazdar Janyh, co ty tu?Tak riaditel si povie: Sakra asi je fakt znamy, ja ho vezmem, ved aspon bude napomocny. Po tyzdni ho riaditel zobere na obed, ked pri vedlajsom stole sedi prezident. Ten hned: Nazdar Janyh! No ako sa mas, dloho som ta nevidel! Riaditel len kruti hlavou, nechape... > O dva tyzdne ide riaditel na sluzobku do Vatikanu, tak si povie, ze nebude zle ked zobere aj Janyho. Prisli do Vatikanu, tam plne Namastie sv.Petra. Papez v okne kyva ludom. Janyh pozera a vravi riaditelovi: Pocuvajte, pockajte tu. Ja idem za Papezom a zakyvam Vam od neho z okna. >> Riaditel sa ho snazi zastavit, ze to asi nebude dobry napad, ze z toho budu problemy. O chvilu sa vsak Janyh zjavi v okne, Papez ho drzi za rameno a spolu kyvaju. Po par minutach sa Janyh vrati a tam uz sanitka a riaditel s kyslikovou maskou. Janyh sa pyta: Pan riaditel co sa Vam pre >> Boha stalo? >> Riaditel: No vies....nechapal som ked si sa tam zjavil vedla Papeza, ale >> skoro ma kleplo ked za mnou prisiel Japonec s fotacikom na krku a > opytal sa ma, kto je ten typek v bielom vedla Janyho.
22.13, 13. 6. 2007, odpovědětno vidíš, vtipný to je :-)
22.26, 13. 6. 2007, odpovědětsakra já se dlouho takhle nenasmal:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
20.02, 14. 6. 2007, odpovědětdobrééééééééééééééééééééééééé
15.59, 15. 6. 2007, odpověděta ten vtom bielom bol kto .Janyho poznam z tláchania
16.00, 15. 6. 2007, odpovědětno přece papež!!!!:-))))))))
13.57, 16. 6. 2007, odpovědětTak jsem tenhle vtip trochu upravil. Dal jsem tam místo Janyh všude Leoš a poslal sem ho do Evropy2 do raního vysílaní a Leoš ho tam četl:-) boužel i s mím příjmením:-)
11.57, 24. 6. 2007, odpovědětjo. jo. Byla to komedie. Jen ten patrik to moc dobře nepřekládal:-)
15.07, 25. 6. 2007, odpovědětNO TEN FAKT DOBRY
15.43, 28. 6. 2007, odpověděttak to je dost dobrý:-)))))))
22.29, 1. 7. 2007, odpovědět