Chcem sa opýtať, že či je reálne a čo presne k tomu potrebujem. Mám 2 alfy výbava skoro rovnaká len jedna alfa má multifunkčný volant a chcem to prehodiť na druhu alfu a aby aj rádio reagovalona volant. Prosím Vás potrebujem vedieť čo všetko mam vybrať z tej alfy a napchať to do tej druhej Vopred ďakujem
11.39, 22. 3. 2013, odpovědětNazdar ja som chcel toto tiež doriešiť lebo na mojej alfe bol vymenený volant z običajného na multifunkčný a tiež som popísal a dotazoval sa na forach ako to zapojit a zapojit to ide len treba dat airbagový krúžok z multifunkčného volantu lebo že sa to tam zapája a niekde pod volantom idú dalšie káble od toho krúžka až priamo do rádia nikdy som to nerobil nevidel takže neviem moc poradit ale ak by si sa do toho pustil keby som ta mohol poprosit o foto alebo info co si tam vsetko potreboval aby si to zapojil tak by si mne apon pomohol že čo si budem muset zohnať ja trebo dat dole volant a pokracovat po kabeláži a určite k tomu dojdeš. ak budeš vediet pošli na mail. mgodaly@pobox.sk
18.50, 24. 3. 2013, odpovědět