Dobrý den, přes bazoš jsem prodával velice pěknou Alf 156 2.4 JTD, stav km jsem sdělil po telefonu. Přijeli 2 namachrovaný idioti z litoměřic a ihned vytáhli notebook - diagnostika a velká STK u nás na parkovišti před barákem :-). To by člověk neřekl. Pritom auto stálo 39000 včetně dopravy z německa model 2002, pojízdnou ve sportpaketu s Webastem, které samo o sobě sotjí 20.000,-Kč, litá kola a další. Tenhle hnůj z Litoměřic ani auto neprojel a teď mě masíruje při mé inzerci na bazoši. je to neskutečná lůza. Takže pozor na pana REZKA PNEUSERVIS, nekupujte u něj ani kolo !!!!! Je to hnůj největšího kalibru !!!!
10.59, 26. 3. 2013, odpovědětNo já sice nevím jakým způsobem Tě masíruje na bazoši ale všechno ostatní jak popisuješ se mi zdá z jejich strany celkem korektní. Obzvláště v dnešní zkurvené době, kdy se jeden snaží podělat druhého. Důkladná prohlídka auta před koupí je zcela normální, i kdyby stálo polovinu. Ten namachrovanej člověk, jak píšeš, evidentně auta zná a ví co chce. Nehledě na to, že ta cena za Alfu není žádný zázrak. Sorry, můj názor.
17.26, 26. 3. 2013, odpovědětChlapy, představte si, že Vám přijede zájemce na auto s kyselým ksichtem už od začátku, vyloženě se vyžívá na každý maličkosti...to sakra není auto za 150 000 ! je to za nějakých 1600 eur včetně zatracený dopravy, 700km do německa a 700 zpátky, převozky za 3000Kč a další náklady......mě by v životě nenapadlo hanět prodejce na webu, i když kolikrát jedu do německa dálku a myslíte, že se s tím tam serou ? Ani nehnou prstem, auto nevyčistí, hodí ti klíče a třeba se poser....a když se ti to nelíbí, jeď si domů......tady na tom má člověk 200 eur zisk a nekonečný sraní a ještě má držet záruku....mimochodem já český alfy viděl - katasrofa stav.....a to se nedá srovnat s tím, co já prodávám.
23.05, 26. 3. 2013, odpovědětPromin,ale taki mam stejny nazor
21.24, 26. 3. 2013, odpovědětPromin ale ja ne. Ze strany "zajemce" neni v zadnym pripade korektni jednani, kdyz nekoho pomlouva. A Alfa z r. 2002 v JTD za 40k je slusna cena
9.55, 1. 4. 2013, odpovědět