Ahojte dnes som sa vybrala do tesca ns mojej 156ke 2,4 jtd zapol sa mi ventilator asi za desat minut. Tak som odpojila to cervene cidlo teploty ci co je to a potom isiel furt.tak som ho potom logicky zase zapojila a vypojila somto modree. Potom prestal ale len na chvilu...!!!! Nechcem zbytocne minat koruny ale musim tie cidliska vymenit oby dve alebo len to modre alebo len cervene. Vopred neskutocne dakujem za radu alfaci :)
14.11, 29. 3. 2013, odpovědětcidliska :)))
13.34, 31. 3. 2013, odpovědětVentilator ale pusta cidlo na chladici.pokud teda resis vent. na chladici a ne kabinovy.
18.45, 1. 4. 2013, odpovědětAno na chladici a sameho aj zapne po chvile a chladic je ok a netece
8.26, 2. 4. 2013, odpovědětA ked zapne dala si ruku na chladic a skusila jaku ma teplotu len tak pocitove to cidlo moze byt v haji a blbne ale tak isto ti to moze robit aj relatko co zapina ventilator chcelo by to vydet na zivo . zajtra sa podivam jak to tam je odkud si, ja sem Hodonin.
22.25, 2. 4. 2013, odpovědětTak teda co.
18.50, 3. 4. 2013, odpovědětAkurat to dnes riesim dam ti vediet ale bude to to cidlo na chladici
11.53, 5. 4. 2013, odpovědětTo mi taky soslo, ale pretoze si stale pisala o dvoch cidlach tak som sa dal patrat ci mi na alfach neco neuslo .pokud ho budes zhanat tak ho vyfot mobylom a posli na mail, hlavne komektor nejake cidla mam keby sa to siklo na konektor mohu poslat kdyz mesezenes .to druhe ukazuje teplotu na budiku a najdes ho na termostate a je ine tu stoji neco mezi 250 az 400 kc keby neco
18.40, 5. 4. 2013, odpovědět