Dnes jsem na vapce zjistil,že mi nějaký zasranec a dementní kretén snažil (asi) kamenem rozbít okno a udělal mi díru do kastle a poškodil lak. Já bych ho chtěl chytit při činu. Stalo se vám někdy,že jste někoho při činu chytli? Buď jak když někdo vykrádá auto,nebo ho nějak poškozuje? Mému kamarádovi poradil policajt,že toho viníka má odvézt do lesa a rozmlátit mu držku na sračku..
15.46, 16. 6. 2007, odpovědětOno je možná lepší ho nenačapat, pak půjdeš do krimu a nikomu už nevysvětlíš, že ubližoval tvýmu autu. Mě alfu poškrábal někdo před domem v noci z 23. na 24.prosince. Takže sem dostal od někoho hezkej dárek k vánocům. Ten člověk mě musí mít hodně rád, jelkož si s tím dal hezkou práci. Dělal rýhy shora dolů po celym levym boku!!! Přiznam se, i přes to, že dělam thaiskej box, a něco vydržim, tak mi tohle dostalo. Ještě měsíc potom, když sem viděl někoho divnýho na parkovišti, tak sem z něj nespustil oči a byl tam dokud nevypad. Ale to by se člověk z toho za chvíli zbláznil. Spravil sem to retušovací tužkou, a pořádnou opravu pláuju až budu mít garážový stání. Lidi sou zmrdi.
21.19, 16. 6. 2007, odpovědětJenomže já mám auto asi 10 metrů od baráku. Stání mám celkem jistý a vždy zaparkuju. Je tady úplně nejklidnější lokalita a přesto mi málem hráblo.Věř mi,že jsem se málem rozbrečel. Můj názor je ten,že když nemáš garáž,tak se vždy najde hovado co ti nějakým způsobem dojebe auto a pak se ti pak klidně podívá do očí a říká,jaký jsou ta dnešní mládež pakáž....
22.21, 16. 6. 2007, odpovědětJak říkam, lidi sou zmrdi. Typoval bych to spíš na nějakýho staršího chlapa. Podle mě takový ty hosposký typy co jezdí tramvají, nebo maximálně škodou 120. Lidi v lepších autech si na to co mají museli vydělat a tudíž líp chápou hodnotu toho vozu a co za tím všechno stojí. Buď aspoň rád, že máš to svý autí kousek od okna. V tomhle případě bych to asi řešil pc kamerou. Asi tak rok nazpátek byl ve zprávách kluk, kterýmu každejch 14dní někdo propích na 5 bmw pneumatiku. Stál pod oknem a tak asi při 3. průpichu si naistaloval kameru. Po pár dnech natočil souseda stojícího u jeho auta jak se sklání něco provádí a pak rychle odchází. A bylo jasno. Tohle byla jedna z příčin proč sem tu svojí chtěl prodat. Jelikož mam ještě služebáka, alfa mi většinu času stojí před domem, tak má člověk o ní strach. Ale je to má láska, tak to tu ještě nějakou chvíli přetrpim a snad nebude trvat dlouho a ta moja láska dostane místo někde hezky v bezpečí pod střechou. Přeju ale pevný nervy, asi tě timhle nepotěšim, ale jestli to nebyl náhodnej ožrala, a je to někdo z tvýho okolí a můžeš čekat jenom nepříjemnosti. Mě totiž pár těch opravených rýh někdo zase obtáhnul...
22.41, 16. 6. 2007, odpověděttaky je mi tě líto. To bych fakt zešílel... A to s tím BMW.. asi bych měl změněnou adresu na pankráci.. Nevím jak bych to s tím sousedem vyřešil. A je fakt,že lidi jsou závistivý a zasraný zmrdi. Slaboši,kteří na nový auto nemají a řeší to takhle. Místo šetření si denně dají 40cigaret a 6 piv. Já makám 250hodin měsíčně a na své auto jsem si poctivě vydřel.. A takovejhle zasranej shit,bych dokopal.. A najít dementa,co škrábe lak,nedokážu nezmlátit. Mému kamarádovi někdo poškrábal Toyotu Avensis a on si normálně sedl a rozbrečel se. oprava na jeho autě byla 21 tisíc...
23.07, 16. 6. 2007, odpovědětTohle udělaj zmrdi, který ti chtěj ublížit a nemaj na to, aby ti řekli něco do očí (na to jsou moc posraný) a tak to řeší tím, že ti poškodí auto. Klidně to může bejt i feťáček synáček nějakýho prominenta z tvého okolí. Zabetonovat do zákadů takový hajzly. Futuristiko.
7.45, 17. 6. 2007, odpovědětNo ja mám asi nenej agresívnych susedov, ale raz mi niekto vysypal na zadný kufor detský púder. Rano som si to nevšimol a v robote sa ma chalani vypytovali po čom predávam ten herák. Takže mi potom tyždeň hovorili mafián.
10.25, 18. 6. 2007, odpovědětJa mel garazovanou alfu asi 4 roky, jednu jedinou noc jsem ji nechal pred barakem (vyjimecna situace!), zitra rano skrabanec pres cely dvere ridice :)
10.37, 18. 6. 2007, odpovědětJá mám garáž, ale jednou svého miláčka nechal stát před barákem, hoodně blbej nápad, ráno vstanu, napadl sníh a my jeli na svatbu, spěchali jsme a tak jsem jenom, oprášil sních, dorazil jsem na místo, sníh roztál a na kapotě přes celou kapotu, jsem vyrytou píču šířka drážky od cenťáku vejš, hloubka místy až do plechu...měl jsem děsnou radost, tak když už měla jít na novej lak na kapotě, tak jsem ji chudinku vystrčil ven a čekal co se bude dít, šel kolem chlap co ho znám, sám má M3 a do něj bych to teda neřekl, když vytáhl svazek klíčů a jal se malovat dál, tak jsem na něj vyběhl, a opravu mi bohatě zaplatil, jednak na nose a jednak finančně, po laku, jsme vyrazili do ZOO, přijdem k autu, a nějakej chytrák mi udělal rychlej pruh...od tý doby zvažuju o ohradníku na dobytek :-)))
10.45, 18. 6. 2007, odpovědětNo jo,tak koukám,že nejsem na to sám. Lidi jsou opravdu divní. Proč takhle závidí? Dnes jsem byl na poliklinice a viděl tam BMW Z4 a přes jeden celý bok projetá klíčema,nebo čím.. Je to normální závist a viníci si zaslouží chcípat na rakovinu v krutých bolestech.
11.58, 18. 6. 2007, odpovědětach jaj...mne ju vykradli uz dvakrat...na jesen 2006 a na jar 2007...prvykrat radio....druhykrat airbag z volantu...tiez mi bolo do placu ked sa mi to stalo a od jedu by som bol schopny aj zabit... a prasce co zaparkuju polmetra vedla mna mi uz nie raz obuchali lak na prednych dverach...
12.38, 18. 6. 2007, odpovědětja mam soferove dvere obuchane nejakym dementom co si sprudka otvara dvere na s120, hrany naraznikov som mal oskrete uz od kupy a naposledy pribudol skrabanec cez celu strechu a okolo okna na cele predne dvere. Ludia su dementi a od zavisti im vadi este aj kde parkujete. Na takych nosim v kufri velku basebalovu palku. A dal som si havarijku ked to niekto dorazi tak hodim karu celu do noveho laku. Celkom nerozumiem preco toto robia. A uz vobec nerozumiem tomu co parkoval vedla mna a pri vychadzani mi zatlacil zadne dvere a skrabol celu stranu, ze preco usiel. Ved to sa dalo vyriesit zo zakonnej poistky. Holt alfa je krasne auto tak nam ho ostatni chcu zhovadit.
12.48, 18. 6. 2007, odpovědětno je to mozna mimo, ale me dneska nekdo najel do alficky, kousek pod zadnim svetlem mi promack plech a prasknul mi naraznik...ze by na sebe nechal kontakt? ani omylem...nedavno sem byl v brne a nekdo mi urval jednu prahovou listu...proste paradni mesic:(
20.15, 18. 6. 2007, odpovědětkeby som ho zbadal pri aute urcite by som siel po nom ak by som ho dostal do ruk tak davam za pravdu ze by som ho povozil po lese.ale zacal by som z rukami a potom by som sa mu pozrel na tu tvar.
23.57, 18. 6. 2007, odpovědětMoje Alfinka je na tom ještě docela dobře, protože si stojí pěkně v garáži, tak těch příležitostí moc není, ale stihlo se toho taky dost :c( O čepičkách ani nemluvím. Jednou jsem to nechal přez noc venku a do rána jsem zůstal bez zadního znaku, pak jsem se otrkal a nechal to časem znovu a to někdo vzal asi tičí přez křídlo a kufr. Křídlo vejpůl a kufr promáčknutý na hraně. Na sloupku na boku čelního okna jsou zářezy až na střechu a naposled promáčknutý pravý blatník na vrchu, takže náhoda opřených dveří je vyloučena. Jedině, že by stál vedle kamión a nevšim si Alfičky :c)) Zmrdi pověsit za koule do průvanu.
10.39, 19. 6. 2007, odpověděttak to bych mu tu tlamu rozkopal až by ležel půl roku v nemocnici.A co máš za auto?To je jasný že když lidi vidí hezký auto tak ho třepa poškrábou.Sou to strašný svině
10.47, 19. 6. 2007, odpovědětKoukám se, že bychom mohli za chvíli svolat domobranu a hlídat si alfičky navzájem:o). Bohužel mám také nemilou zkušenost. Alfu jsem garážoval a jednou jsem byl líný ji dát do garáže. co myslíte, ráno byla bez znaků a ještě škráblá. také nechat auto na parkovišti před supermarketem se nevyplácí. někdo poslal nákupní vozík(samo bez mince v zámku) proti ni a rozbil aspoň bliknu(byl jsem tam 33kou). Takže také, jestli jednou někoho čapnu, tak dostane na frak a bude mi jedno, jestli mě bude chtít zažalovat za ublížení na zdraví.
11.32, 19. 6. 2007, odpovědětKoukám,že je nás docela dost,kteří se setkali s takovým chodícím odpadem,kteří tu na zemi akorát užírají lidem kyslík. Je mi moc líto všech,kteřím se stalo něco podobného,jako mě.. Opravdu si zaslouží lidé,kteří jsou tak bezcitní a závistiví, rozkopat držku,počkat až ji bude mít zdrátovanou a rozkopat mu i tu zdrátovanou,aby měl celý život na držce jen brčko. Co vzkázat těmto lidem? Přeju vám,aby vás postihla katastrofa,např tsunami a pak,aby jste se celý zbytek nemohli vysrat!!
11.38, 19. 6. 2007, odpovědětjo, jo. Já parkoval před barákem týden po koupi 156. předtím otec asi deset let mitshubishi colt a za celou dobu jemu nic. já po tydnu díra v zadním nárazníku, promáčklý bok a ještě něco tam bylo. Každý týden si vyndavám od tatry za stěračem výhružky od lidí co jim vadí moje auto a nikdo mi nic neřekl do očí. vybírají mi naftu z nádrže, cikáni mi rozbili čelní sklo, když neměli klasicky co na práci a házeli do hangáru kde jsem měl tatru kameny! Při situaci kdy toho lumpa chytíš je nejlepší mu pořádně, ale pořádně naložit a pak říct policajtům že chtěl utýct a že si musel použít přiměřebých prostředků k jeho zadržení a věř tomu že i poldové mají auta a jsou na ně hrdý a tohle je taky sere. takjže ten debílek si odnese spostu monoklů a navíc půjde bud na přestupkovou komisi a jistliže bude kráct a překoná nějakou překážku(zámek, okno....) tak je to trestný čin pokud vím. takže asi takhle no:-)
20.06, 19. 6. 2007, odpovědětpresne tak... nesnasim zavistivy lidi... mne se teda nic az tak tragickyho jako vyhruzky za steracem nestalo. Bydlim na vesnici (tak 1000 lidi), vicemene vsichni znaji vsechny. Koupil jsem si 156, je asi kazdymu jasny, co se zacalo povidat... Mam ji stat pod pristreskem, v garazi maji auto rodice, a do tydne poskrabany predni dvere, urvany zrcatko a rozbity predni sklo... Tedka mi jenom zbyva domyslet, jestli to udelal nejakej zavistivec (kterejch je tady vic nez dost) a nebo pritel holky, co chtela to auto videt i zevnitr a proste neodolala:-)))))
21.13, 19. 6. 2007, odpovědětjjo ktomu temu mam taky co rict v jednom tejdnu mi nejakej zmrd prokop zadni dvere na alficce a 5dni nato me trefila krava v plzni co prosvistela krizovatku na cervenou a zrusila mi predek takze skoda 150000,- a na sraz do budejic musim se starickou pracovni 155 a to si ta svine na me stezovala policajtum ze sem o ni rek ze je krava a ty pak resili muj prestupek nastesti domluvou
12.10, 20. 6. 2007, odpovědětme takle jeden blbec v zatacce urazil zrctako a samozrejme nezastavil....tak jsem to otocil a jel jsem za nim,kdyz me videl ve zpetnem tak zastavil a delal ze nic....nejdriv to zkousel jako ze to nebyla jeho vina...pak teda rekl ze jo a ze to vemen z jeho pojistky....tak jsem to nahlasil a byl u likvidatora ten to nafotil a vsechno ,jenomze ten chlapek to nenahlasil,takze jsem si zrcatko pekne koupil za svoje....policajty jsem k tomu nevolal protoze to bylo do 20 000 a vinik se priznal...ale pak uz nic :( ...to ze mam odrenej lak a okenko ani nezminuju
14.23, 20. 6. 2007, odpovědětjinak k tomu parkovani..ja ji parkuju uz druhym rokem pred domem..stava se mi ze ji zapomenu zamknout a pak je klidne 1-3 dny otevrena :) nikdy se mi nic nestalo...ale uz jsem si nasel misto k parkovani za rohem na jedne zahrade...tak budu klidnejsi
14.29, 20. 6. 2007, odpovědětZatím zaplaťpámbu si mi nikdo nepokusil Alfu nijak deflorovat, ale moje předešlé vozítko bylo nonstop terčem útoků podobných individuí jako vás tady. Jeden příklad za všechny...byli jsme s kamarádama na turnaji v Brně, parkujeme a bydlíme v hotelu v lese, široko daleko nikdo, jen náš mančaft a personál hotelu, večer pijeme, ale kupodivu žádná výtržnost, ráno příjdu k autu a prokopnutej přední blatník. Tak jsem upustil věci a začal se probírat tím kdo to mohl udělat. Nikdo ale prej nic a já už musel jet, kluci z mančaftu by to neudělali a tak zbývali pouze ti z hotelu, držel jsem je v jedný místnosti seřval jsem je do debilních...však víte jak to je, Pražák v Brně a když už to vypadalo, že jedna servírka začne brečet, tak jsem se sebral a jel domu. Po cestě jsem vyzvedával jednoho spoluhráče co bydlel o dvě vesnice jinde u známých a von se idiot přiznal, že to byl on, že chtěl aby mi rozhoukal alarm (všichni ví jak je to se mnou a s tím, že kdyby mi někdo chtěl ničit auto...) a že jak byl nalitej tak se netrefil a trefil ten blatník místo kola...podíval jsem se na něj tak, že šel do kolen, kamarádovi bych neublížil, ale v ten moment jsem to fakt zvažoval...jindy jsem zase přistihnul jednoho jak se mi dloube v zámku do dveří, tak jsem ho chytil, znehybnil a na ulici z něj serval veškerý oblečení a zahodil do popelnice :-)) trochu jsem do něj praštil, ale nejsem zlý člověk a tak jsem to nechal takhle... mimochodem toho času jsem hrál americký fotbal a moje přítelkyně dodnes říká, že bych se měl naučit tvářit nějak normálně, že se mě lidi co mě neznají bojí... :-))
8.23, 22. 6. 2007, odpovědětNo to bud rad, me ji nejakej zmrd objel hned druhej den co jsem ji dovezl, sice jen malej skrabenec do hloubky ale dlouhej asi 10 cisel, ja toho kundica chytnout tak mu rozjebu celist o obrubnik a pak ho peslu k rodicum na prevychavu curaci zavistivy, protoze kdo jinej to muze udelat nez nejakej ipotent co zavidi a nebo malej parchant. No a do ted tam mam skrabancu od nekouho asi 5 a jeste navic se mi nekdo dostaval do zamku ridice takte me pojebal vlozku a nejde otocit zamken, uz me s tech hnupu vyjebanejch asi mrdne, a to mam auto taky par metru od baraku, bohuzel ne v garazi tu zatim nemam. Čekam co se stane dalsiho a snad nebudu spavat a hlidat a vrazdit kolemjdouci. Jen tak naokraj soused ma sice opel astru, ale jen tak pro pobaveni ze si navybiraji jen alfy,dneska v noci mu nekdo na jeho dvou autech prerezal hadicky z nadrze a to vzal po dlouhy dobe plnou. Tak uz nechapu co je to tady za kundy v ty republice, no chapu no kokoti co zavidi. Myslite ze by se to mohlo stat i jinde v jiny republice??? :-) Mlatit ty zmrdy na potkani preventivne
22.37, 27. 6. 2007, odpovědětTak ja mam podobne skusenosti. Na prednom blatniku dva škrabance pravdepodobne od kluca. A dnes ma nasral jeden magor pred Kauflandom na cervenom Golfe. Zaparkujem vedla neho, nebolo to natesno mal dost miesta, tak nechapem ako mi mohol tak idiotsky oskrabat zadne dvere tymi svojimi na tom skaredom vraku. Skoda ze som si nevsimol znacku, ked som parkoval, inak by to draho zaplatil. Ked som prisiel uz ho to nebolo. Ale ked tak citam ostatne prispeky, tak som na tom este celkom dobre, inak by som asi zaplakal. Ale teraz som bol na dovolenke a kvaplo mi na kapotu par kvapiek zivice zo stromu, nemate niekto skusenosti, ze cim by to slo dolu, nekcem to moc rozmazavat. Dik.
18.09, 27. 7. 2007, odpověděttak už jsem taky v klubu, v sobotu jsem se oženil a jako svatební dar jsem od někoho dostal vytuněný lak. 4 škrábance po celé kapotě LP blatník - čára, na levých předních dveřích škrábanac a nápis "Pičo!" a na zadních dveřích "BLBE!" vše podtržené a až do plniče.
9.51, 25. 9. 2008, odpovědětJá mám na Vás kluci dotaz: Kamarádovi teďka někdoo poškrábal auto. Asi 3-5 cm slinec. Co byste udělali? Máme zavoůlat policii nebo je to zbytečné?
23.27, 21. 9. 2009, odpovědětprudce zbytecne. nic s tim neudelaji.
23.40, 21. 9. 2009, odpovědětmě dojebali auto před domem,od propíchlé pneu až po škrábance a zrcátka,chytla sem toho zmrda,byl od nás z baráku,šla už po několikáty na policii a nestalo se mu nic,takže nezbívá než vzít zákon do vlastních rukou,protože i když ho chytíte za ruku,policie s nim nic dělat ani nemůže
8.24, 22. 9. 2009, odpovědětKdyž sme v tom,tak mě taky nějaký čuráček škrábl kapotu,když sem si nechal auto před barákem ,tak sem ho tam nechal i druhou noc a počkal naproti ulice v kámošovém autě a čekal,šli dva čuráčci ,jeden zašmatral v kapsi cosi vytáhl a už chtěl přidat škrábanec,vyletěli sme z auta a na tlamu dostal preventivně i ten co šel sním .Bohužel je to odraz české společnosti a mentality lidí,ale jisté je že takový zmrdi sou a budou.
21.41, 22. 9. 2009, odpovědětPřesně tohle je i můj názor. Mám totiž své zkušennosti. Přítel měl Peugeota 406tku. Parkoval s ní před barákem, kde naproti je hospoda. Jednou v noci slyšel přítel ránu, tak se podíval z okna na okna a od něho odcházeli dva machři. Vyletěl ven a zjistil, že má vysypané celé zadní okno.(Sklo napadalo i do repráků a do basáku. Reprák se přepálil.) Tak šel za těma machrama a volal policajty. Policajti přijeli ale machři se mu zatím ztratili. Policajti to sepsali a odjeli. Přítel šel znovu projít město jestli je někde nenajde, a našel! Volal opět policajty. Ti dojeli včas a chtěli je odvézt na stanici, machři se ale bránili zuby nehty a napadali policajty.Ti zůstavali pořád v klidu. Přítel v nasrání z rozbitého auta vystartoval po jednom z nich a přerazil mu čelist. Policajti je odvezli. Všechno dopadlo tak, že jsme nechali opravit za 6 tisíc okno, přítel měl dostat podmínku za napadení (nakonec naštěstí dostal jen pokutu) a machři jsou v tom nevinně protože přítel neměl dalšího svědka. Od této události vím, že je nejlepší vzít bandu kámošů a vyřídit si to ručně bez přítomnosti Policie.
10.50, 5. 10. 2009, odpovědětdyk je to Alfa, děláte jako by to bylo nejaký boží fáro bo co! chi chi
20.43, 5. 10. 2009, odpovědětJo a co máš ty za auto prosímtě? Ikdyby to byla místo Alfy 120tka, tak tě jakákoliv oprava mrzí a taky stojí peníze!!! Vypadá to, že buď auto nemáš vůbec, nebo máš nějakého šrota, takže si kecama léčíš jen komplexy. Asi tě ještě živí rodiče když by tě nesrali opravy auta, které ti někdo zničil co ??!!! Tohle zná jen ten, kdo na to vydělává a to auto je pro něj srdcovka ať je jakékoliv.
12.09, 6. 10. 2009, odpovědětahojky,to já kvůli takovejmhle zmrdům mám dvě auta,pač mít o svého plechovýho miláčka pořád strach mě pěkně sralo,někdo neumí parkovat,někdo je závistivej zmrd a někdo je buran kdo ti do toho mrdne dveřma,udělá lavor a neřeší to.. Auto bez dozoru téměř nenechávám a noc pod širákem ještě nezažilo..asi jedinej způsob jak se vyhnout těmhle nepřijemnostem..ale prodraží se to..
20.41, 8. 10. 2009, odpovědětMne 19.oktobra.2009 nejaky idiot "a teraz pocuvajte" polozil na kapotu mojej Octavie psa ktory mi ju kompletne doskriabal ryhy su dost hlboke takze myslim ze anií pasta to nespravi. Keby som ho chytil do ruk tak mu natlacim toho psa do prdele a ubijem ho stieracom ktory mi pokazil. Zlámat ruce a lebku kamenem !! ! !! !
13.20, 20. 10. 2009, odpovědětobal na kluč
16.03, 12. 6. 2018, odpovědět