čo môže byť chybné, relátko podľa diagnostiky cvaká, ale ventilátor nejde, na 2 stupeň ok
20.56, 14. 4. 2013, odpovědětco takhle obicejny multimetr a kontrola cidla v termostaru .popripade pojistky a kontakt v relatku
0.45, 27. 4. 2013, odpovědětmám presne ten istý problém a už som bezradný. relátka premerané a 100% dobré. mne bohužiaľ cez diagnostiku ani necvaká relátko na prvom stupni, spustí mi iba druhý stupeň. Vyhodilo mi aj check motora... každá rada dobrá
4.29, 27. 4. 2013, odpovědětPod palubkou u spolujezdce vedle větrýku máš tu žrebovanou kostku, vyndej jí a odendejte kryt žrebení a pod tím je někde špatný kontakt.
9.31, 27. 4. 2013, odpovědětTy pako sprostý, nechcem sa zhadzovať na Tvoju úroveň, chcel som len radu, čo a ako a najlacnejšie, ale bohužial ked Ty si najmúdrejší tak ja Ty to neberem, ostaň si taký aký si mne je to jedno. A ten spomýnaný odpor som si nehodil o hlavu možno Ty to tak robíš, ja som predraté odporové pliešky vymenil a oprava ma stála O,OOOO€ , aha som zabudol, asi tak 1možno 2mm cínu na spájkovanie
20.14, 28. 4. 2013, odpovědět