ahoj alfisti jsem veliky fanda italskych vozu nejvice ovšem alf co mě nejvic mrzi že mam takovy pocit že si alfu snad nikdy nepořidim předevšim asi proto protože to je domena tech bohatšich ne že bych byl nějaka socka ale mam takovy pocit že alfu předevšim vlastni ti bohatši což mě nejvic mrzi ja alfu romeo miluju italska auta jsou dělana srdcem myslim že to je velika pravda sam bych si chtěl alfu romeo moc pořidit když mi nějakou poradite budu moc rad s pozdravem veliky fanoušek kuba
7.36, 17. 6. 2007, odpovědětAhoj! Není třeba být bohatý!Prostě ji musíš chtít! Nemám ten dojem,že všichni Alfisti patří mezi boháče-to určitě ne!Většinou jsou to lidé,pro které jejich Alfička je něco víc,než pouhé auto!
7.50, 17. 6. 2007, odpovědětJinak,kdyby jsi měl zájem-zrovinka jsem narazil na moc pěknou 147,za necelých 170 000 Kč. Je to tuším r.02,najeto nějakých 80,vypadá pěkně-jdu na ni kouknout,jen tak pro potěchu oka!
7.56, 17. 6. 2007, odpovědětjak napsal satelit.. Je to naprosto tak. Až mi naskočila husí kůže.. Viděl si reklamu na McLaren Alonso a Hamilton?? Sny jsou jen pro ty,kteří se jich drží a drží a drží.
9.53, 17. 6. 2007, odpovědětjá myslim že když budeš chvíly surfovat na netu tak najdeš krásnou alfu 156 kolem r.2000.no a když nebudeš chtít benzín tak JTD a to ti vyjde levnějc
10.44, 19. 6. 2007, odpovědětMimochodem se mi zdá, že je Alfa, co se týče provozních nákladů o něco málo levnější než kde-který TDI....
8.31, 22. 6. 2007, odpovědětTo asi nemas V6 ;-)
9.33, 22. 6. 2007, odpovědětjanyh, janyh, osobně je mi zle z toho, jak se projevuješ. Sám nabádáš k civilizovanosti projevu a potom to takhle zazdíš. Nebudu se snižovat k obecně platným termínům, ale upoutávat na sebe pozornost takovýmito nízkými pokusy...to je slabost a ne nadhled. Bohužel si dáváš za pravdu vlastními slovy, neboť to navenek vypadá, že AR si kupuje kdejaký póvl ke kompenzaci nedostaků jiného charakteru... Mohu tě ujistit, že lidé, kteří se projevují stejným způsobem, jako ty tady, nebývají v kolektivu oblíbení. Takováto dlouhodobá frustrace vede potom k patogenímu jednání a k vyloučení jedince na okraj společnosti. TAKŽE jestli nechceš skončit v místech kam slunce nesvítí, tak se zamysli co děláš špatně.
13.24, 26. 6. 2007, odpovědětJanyh, predpokladam ze Ti nejaky z nas pretiahol tvoju staru a jej sa to navyse aj zapacilo tak s nim odisla ;) Nic proti ale tvoje reakcie su divne.
15.43, 26. 6. 2007, odpovědětnáhodou je dobrej nápad jet si koupit auto na slovensko, po přepočtu a kouzlem s clem je to cenová bomba ať žijí slované! čím víc na východ tím líp!
15.50, 26. 6. 2007, odpovědětTak nevim kam se nám ty diskuse dostávaj. Nedávno řešíme češtinu a sociální případy a teď zase, že někdo nemá rád Slováky. Kolika lidem tady čipoval Sarkan - to je taky Slovák a nikomu to nevadilo. Jak se chceme zdravit na silnici, když se tady urážíme. Ti Slováci který tady na webu pomáhaj svými radami asi bordel v ČR nedělaj. Kolik Čechů dělá bordel v zahraničí tady taky neřešíme. Kluk tady řeší, že má srdce pro Alfu a vyleze z toho xenofóbní stupidita. Futuristiko.
17.58, 26. 6. 2007, odpovědětcus alfisti,
20.57, 27. 6. 2007, odpovědětTak nevim kam se nám ty diskuse dostávaj. Nedávno řešíme češtinu a sociální případy a teď zase, že někdo nemá rád Slováky. Kolika lidem tady čipoval Sarkan - to je taky Slovák a nikomu to nevadilo. Jak se chceme zdravit na silnici, když se tady urážíme. Ti Slováci který tady na webu pomáhaj svými radami asi bordel v ČR nedělaj. Kolik Čechů dělá bordel v zahraničí tady taky neřešíme. Kluk tady řeší, že má srdce pro Alfu a vyleze z toho xenofóbní stupidita. Futuristiko.
17.58, 26. 6. 2007, odpověděttak ještě jednou,čus alfisti,taky jsem chtěl jet na svatební kolonu,ale jak to tak vypadá,tak se tam akorát pohádáte.Máme přece něco společné,tak se toho držte a budte k sobě ohleduplní/VSUDE!/Potěší mě když potkám AR a zdravím.Tak cuore sportivo.
21.18, 27. 6. 2007, odpovědětAd kostěj: Byla by škoda, kdyby jsi nedorazil. Srazy jsou vždy o pohodě, ještě jsem nezažil sraz, kde by byla nějaká rozepře. Podotýkám, že na srazy AR jezdím již přes 7 let,, Alfu mám již několikátou od roku 1998. Navíc lidi, co jezdí na srazy, nejsou anonymní. A anonymita je to, co na netu svádí k extrému. Nejsi náhodou z Orlové? Nebo tam máš jen kolegu s podobným NICKem? (kostic)
22.00, 27. 6. 2007, odpovědětasi tak.
22.01, 27. 6. 2007, odpovědětkostice-neznám,já jsem z Jičína.
20.00, 28. 6. 2007, odpovědětVěřím, že se na srazech nikdo nehádá, i když jsem bohužel ještě na žádném srazu nebyl. Nevadí mi ani vystoupení z anonimity. Mám prostě prořízlou hubu a když tu někdo někoho uráží, tak tu svou hubu neudržím. Jinak rád čtu příspěvky, kde někdo někomu poradí a např. teď v pondělí mi velice potěšilo, když jme se s jednou 147 pozdravili naprosto synchonizovaně.
20.58, 29. 6. 2007, odpovědět