mám problém na 156 ts benzin mám poruchu erbegu červená kontrolka svítí potom zhasne a zase se rosvítí byl jsem na diagnostice nevědí co to je.nemáte někdo skušenost co s tím.díky
9.06, 25. 4. 2013, odpovědětjebej na to to už nespravíš je to zbytečné.... mě to taky svítí a neřeším to....
9.31, 25. 4. 2013, odpovědětuz jsem se stim setkal dvakrat,sice pokazde u jine znacky,ale pricina byla stejna,spatnej kontak na konektoru,rozebral jsem to,vycistil a je klid
10.18, 25. 4. 2013, odpovědětmal som podobný problém a stále to boli konektory pod sedačkou až na jeden krát ked som vbehol do jamy a kontrolka nešla cez diagn. vymazať. Bol som si istý, že konektory majú spoj na 100%, lebo som ich spojil aj napevno tak som náhodou navštívil autorizovaný servis AR a urobené bolo za minutu. Mechanik otvoril skrinku pred spolujazdcom, v jej hornej časti dal dole taký malý kryt, vybral relátko, zacvakol naspäť a vymazal chybu a hotovo. Ja som si potom doma pre istotu samozrejme s vytiahnutým klúčom zo spinacej skrinky vybral to relátko a zo sprejom na kontakty prestriekal, lebo jeden bol zaoxidovaný, no a od tej doby mám pokoj
11.35, 25. 4. 2013, odpovědětzjistit na diagnostice který pytel to dělá a pak pospravovat konektor....klasická italská závada...
19.33, 25. 4. 2013, odpovědět