riesil niekto s tych co sa mu zadrel ts a urobil generalku, aj pricinu ? teda zvysil tlak olejoveho cerpadla ? Ako sa to robi ? kedze je to pricina kazdy sa urcite po GO venoval aj tomu ... Je tam nejaky regulator a strunka, v tomto probleme som uplny zaciatocnik a chcel by som vediet know how.
20.53, 6. 5. 2013, odpovědětTO BY TI DALY NOBELOVU CENU KDYBYS TO VYŘEŠIL
21.06, 6. 5. 2013, odpovědětpo go to vacsinou kazdy rychlo predal. tak asi tolko k experimentom :) pricina nie je v nizkom tlaku ale v dokladnej udrzbe a prasackom style jazdy
23.41, 6. 5. 2013, odpovědětTeda neznam nikoho, kdo by nacpal 15k do generalky za ucelem naslednyho prodeje... Ale mozna mate na slovaci jinou logiku...
9.23, 7. 5. 2013, odpovědětno ja si tiez nemyslim ze po go by to niekto predaval, hlavne ked vie ze ma motor ako novy po go a to som SLOVAK :)
9.33, 7. 5. 2013, odpovědětto já už mám ze svý alfy r.2000 neprodejný kousek v loni za opravy zadní nápravy 15 000kč a minulý týden komplet přední + nějaký maličkosti 24 700kč.
9.43, 7. 5. 2013, odpovědětten kto zadrel motor nemusel mať malý tlak čerpadla, ale malý stav motorového oleja a to je hlavný dôvod prečo sa motori ts zadierajú , prevencia tohto je častá kontrola hladiny
13.32, 7. 5. 2013, odpovědětzvysenie tlaku olejoveho cerpadla poznam s telefonatu s tym chlapom co v cechach robi GO twinsparkov alebo inak povedane skurvenych motorov. V pripade ze to nejde tak GO ma aky vyznam ? to radsej vymenim motor a predam to ... Jak vam tie TS mozuj azdit, mal som 2,0 260tis km nezadrel sa ale vsetky mozne zvuky s toho isli, hore trysky cvakali, od olejovej vane zase nieco zacalo slabo poklepkavat ..., hore variator tichy, rozvody nejak divne sustaly. Mam JTD a je pokoj, len kde je pokoj je nuda.
20.25, 7. 5. 2013, odpovědět