Zdravim. Neda sa mi otvorit zadny kufor na 156 SW, ani packou ani dialkovym. Neviete co to moze byt? Ked stlacim gombik na dialkovom, pocujem v kufri cvakanie ale neotvori ho. Je to lanko pretrhnute alebo co? Jak na to? Dik
16.59, 4. 6. 2013, odpovědětotoč znak alfa romeo a pod ním je zámek na klíč
17.15, 4. 6. 2013, odpovědětjj, je to SW a rv. 2005
19.54, 4. 6. 2013, odpovědětco není jak u sedanu i SW má vzadu pod znakem zámek
19.55, 4. 6. 2013, odpovědětu faceliftu a SW nieje ziaden zamok. Ani znak sa neda otocit.
20.56, 4. 6. 2013, odpovědětZase ušetřily talijáni, tak už jedině vlez do kufru sudej pár plastů a hledej.Na starejch je klasickej zámek jak ve dveřích :-)))))
21.09, 4. 6. 2013, odpovědětna starých ale zas není otvírání kufru dálkou
21.56, 4. 6. 2013, odpověděttak to mám asi atypický model.mám 2.4jtd SW rok 2000 mám vyklápěcí klíč z dálkou na dveře i kufr a vyklápěcí znak vzadu kde je zámek.
21.58, 4. 6. 2013, odpovědětCo vim, tak na prvnich modelech sportwagonu je zamek pod znakem, po faceliftu vnitrku uz ne...
23.07, 4. 6. 2013, odpovědětpravda ja tieez nemam na kluc a mam 2003 facelift sedan
8.20, 5. 6. 2013, odpovědětminule som riesil to iste. SW FL samozrejme zamok nema. lanko pravdepodobne nebude roztrhnute, len bude zahrdzavena packa s hacikom,ktory blokuje tu zapadku. lanko natiahnes ale pruzina nevladze stiahnut ten mechanizmus. cize treba ti sklopit sedacky, vopchat sa do kufra so srobovakom a imbusakmi, odsrobovat plastovy dekel, strhnut plastovu krytku a srobovakom mechanizmus vyhackovat. ide to vcelu bezproblemov. silne odporucam potom cely mechanizmus vybrat aj s elektromagnetom, cele to vykefovat od hrdze a rozhybat. potom ocistene plechy lahko streknut lakom v spreji, nechat zaschnut a rozumne premazat vazelinou. takisto el.magnet nesmie zadrhavat. je trochu chujovsky navrhnuty, lebo sa na nom zraza vlhkost a zateka don. lanko a bowden ma na konci drazky a tam si mozes dostavit volu lanka. daleko horsie sa rozbehava zadrety pohon zadneho stieraca . . .
8.50, 5. 6. 2013, odpovědětciciny tam je to robene elektronicky, stlaci znak cvakne a otvori. nejaky motorcek, ten mechanizmus bude dokurveny na nejakej picovine ... na co si si kupoval alfu ked si kokot co sa musi pytat na taketopicoviny, boze moj dobre viem preco uz jebem na vyblikavanie na alfy, lebo uz viem ze tam sedi 90% kokotov co chodi do servisu a kupili si alfu lebo sa im to lubi. Toto som dlho nevedel pochopit.
14.44, 11. 6. 2013, odpovědětpeterJTD nemám slov. Poč sem vlastně lezeš... Na tohle tu není nikdo zvědavej.
19.40, 11. 6. 2013, odpovědět