Zdravim.. mam takovej postřeh. Zdálo se mě že mám o něco větší spotřebu než je pruměr, měl sem cca 9 litru spotřebu, se mě zdálo dost. Tak sem skusil jako prvni co mě nadlo rozdělat vahu vzduchu, pročistil sem \"dratek\" co měří prutok vzduchu, byl takovej zaprašenej a černej, na bílé hadře to bylo pěkně vidět. Poté jsem ji ještě odpojil a zkoušel projet, samozřejmě cukala a nejela, plus ještě smrděl benzin z vyfuku, jak to špatně spalovalo, i kontrolka motoru se rozsvítila . Po opětovném zapojení kontrolka zhasla, takže vpohodě. Druhej den sem jel na delší cestu cca 250km. Jel sem v pěti lidech a spotřebu sem vypočítal na 7 litru. Co vy na to? Je možný aby to udělalo takovej rozdíl?? Mám Alfu 156 SW 2001, motor 1.6 TS.
18.27, 6. 6. 2013, odpověděthehe, co viac chciet... 7 je az moc dobre na nalozenu 1.6-ku
20.17, 6. 6. 2013, odpovědětza 3,9 jak celej svět :-)))))))))))))))))))))))
20.34, 6. 6. 2013, odpovědětOpravdu sem byl překvapenej , spotřeba kolem 7 litru se mě nechtěla ani zdát, počítal sem to na 3krat :D. Protože co tak vím tak tahle kubatura jezdí kolem 8 litru. Je pravda že sem tomu nešlapal.. kolem 100km/h, přece jen ta zodpovědnost :D.. Ale na dálku bezva spotřeba. Samo že po městě nebo s plynem na podlaze to papa více, ale když se chce tak to jde :)
21.28, 6. 6. 2013, odpovědět:-)))))))))))))- to má bejt jako co?? nevěříš?
21.29, 6. 6. 2013, odpovědětjedna jazda este nic neriesi. uvidis dlhodobo, ale zla vaha vzduchu vie zamavat so spotrebou
23.25, 6. 6. 2013, odpovědět