ahojte mam problem s vodou v chladici unika a unika..najskor striekala na remen vymnili sme hadicky a uz nestriekalo nic..naplnili sme a po troch dnoch voda unikala stale...kupila som novu nadobu naplnila a za dva dni voda bola fuc..ze by niekde nieco tieklo som nepostrehla...posledna vec ktora je je kurenie..teraz skusam tri dni bez klimy a kurenia jazdit ci voda pojde stale do prdele..viete niekto poradit? mal uz niekto taky problem?
20.39, 9. 6. 2013, odpovědětpri vsetkej tvojej inteligencii aspon na zakladnej urovni cloveka musis vediet o co ide. V com je asi problem ? rozmyslaj ...
20.46, 9. 6. 2013, odpověděta když startujes je vše ok ?
11.37, 21. 6. 2013, odpovědětked nastartujem je vsetko v pohode kurenie ide klima ide ja uz neviem dneska som zas mala prazdnu nadobu po troch dnoch..kukala som a kukala a nevidim ze by niekde vytekala..ja uz neviem kde mam tu chybu hladat..ani sa neprehrieva ani neklesa..co mam este pozriet? a ty peterJTD ked si taky sikovny tak mi povec majstre asik som zena asi vsetko vediet nemusim ci???????!!
20.02, 21. 6. 2013, odpovědětSeš blond?
21.38, 21. 6. 2013, odpovědětje to benzin a nebo diesel ? a unika ti to pri vypnutem motoru ?
23.25, 21. 6. 2013, odpovědětpises ze unika a hned potom pises, ze neklesa. tak ako teda ? bud mas dieru v chladici alebo radiatore a odparuje sa tadial, pripadne na spojkach ( a to v tychto teplach ani nemusis zbadat ) . alebo mas nadvihnutu hlavu a tecie do valcov. pises, ze to dokonca striekalo okolo hadic na remen. nebolo to prilis natlakovane ? su tie hadice tvrde na dotyk alebo sa daju stlacit prstami lahko stlacit ? olej sa tvari ako ?
23.37, 21. 6. 2013, odpovědětPodivej se na olej, jestli nemáš vodu v něm, potom špatný těsnění pod hlavou atd.. možností hodně.
10.19, 22. 6. 2013, odpovědět