zdravim, kupil som dvojliter a majitel nekontroloval hladinu oleja teda zralo to ... Zistil som ze je tam 2,5L teda dva litre som dolial. Samozrejme viem co to znamena, zabranim zadretiu vymenou ojnicnych lozisk ?
0.30, 10. 7. 2013, odpovědětne
8.46, 10. 7. 2013, odpovědětale ved nechaj to chvilu tak a uvidis, ci sa olej mina. skoda to hned rozhadzovat, mozno to loziska prezili. pokial mazanie este neblika a nema to nepatricne zvuky, netreba sa hned bat. inac asi dobry kreten ten majitel, co na to sral.
11.51, 10. 7. 2013, odpovědětUž kdybych věděl že po koupi vozu byla hladina takhle nízko, asi bych ato ani nebral.. muj názor
15.35, 10. 7. 2013, odpovědětza cenu nechcem povedat kolko by to zobral kazdy :) mam vsak dva velke problemy, na neutrale plavali otacky tak som vybral skrtiacu klapku bola od oleja a vycistil ju nahodil naspet a drzi pekne. Len ked som sa bol previest a vyhodim rychlost tak plavaju od 600 do 1500 ked zastavim zase drzia na 900. a druha vec je ze sviecky su ok a striela to do vyfuku, teda nedokonale spalovanie ... Diag multiecuscan vyhodila P1173 FRA Autoadapt.parameter additive signal high P1653 Variable Camshaft timing control no signal nejake rady zo skusenosti ? :) Dakujem
21.04, 10. 7. 2013, odpovědět