Dnes idem do zlina, ze pozrem carload nech povie o TS jak to je mal som pred nimi respekt, sokolska ulica kokotkolko neviem, pridem, nikto v servisoch ich nepozna na mail tyzden neodpisal, tel vypnuty, tak idem naspet s tym ze uz viem o akych majstrov asi ide... Z nicoho nic no predzvest bola posledne dni v meste na krizovatke hned motor isiel max 95 stupnov, tak dnes som zo zlina zazil permanentne 110, potom 130 a kontrolka vstrekov, odsroboval som stupel nech si dymi sahara isla jak diva, ci bol termostat v pici alebo chladic pricpaty neviem, tak v trencine prestal tahat a klepal. pod prevodvokou vyteceny olej asi som uvaril semeringy :) teraz odtahovka mi to doviezla motor studeny tak nastartujem, ide skapat pridam plyn a klepe :) Nejaky semering mu zobral olej a ho zabil. Je mi ho luto, ale aj tak netahal aj ked mal nove sviecky dobru lambdu vahu aj zapal cievky. Rozmyslam ci nevymenim ojn loziska nachvilu to prestane nebudem sa na tom vozit a predam to na bazos, dam do zmluvy ze mi to nemoze vratit a ked mu to zaklepe kilometer po podpise zmluvy "nemozem za to" :) klepe klepe :) Aj to stalo za to lezal som hore v tom vraku na odtahovke vyborny pocit, predomnou uvareny skurvysyn cislo 1 medzi alfami 2.0 TS 114kW, udajne 180tis budik/rj, no podla interieru, gumach na pedaloch, radeni reverz zakazdym cez zuby pocitam ze mal tych 300tis urcite, takze nic sa nestalo isiel uz zasluzene :) Hodim tam druhy motor a predam to, len nechapem kokotov co si to nechaju a stane sa im to zas. Mna by to ani nenapadlo :) ani nenapadlo ! 2.4JTD
1.39, 18. 7. 2013, odpovědětnechce niekto nieco s toho motora ? symbolicke sumy, remen vyvazovacich hriadelov je novy, vodna pumpa tiez, kladky a remen nepredam lebo mozem niekomu sposobit skodu. Dalej variator - neklepal, vacky zdvihatka ventilov blok motora nie je deravy, a to je asi tak vsetko. motor 2.0 TS 114kW ar156 r1998
14.35, 18. 7. 2013, odpovědět