Zdravím. Mám v plánu si pořídit alfu 156 1.8ts. Chci se zeptat na co si mám dávat při koupi pozor? Už jsem si zde na fóru něco zjistil, ale nikde jsem se nedočetl (alespoň jsem to nenašel) kolik najetých km motor vydrží. Co mi říkal známej (fanoušek do japonců) tak prý něco kolem 200 tis ..... což mi připadá trochu málo. Předem děkuji za všechny vaše názory.
8.32, 11. 8. 2013, odpovědětaky rocnik? ak si kupis rok 2000 takto ti nezavidim :) to uzby som ja nekupoval... mal som 1.6 ts a teraz mam 1.9jtd 85 kw ale to je neporovnatelne teraz som spokojnejsi.. takze moj nazor je taky ze ts by som uz nekupoval uz len kvoli spotrebe... ja si osobne myslim ze ts motory sa im moc nevydarili.. mne tam klepal variator a to bol klepot ako diesel :) ale sto ludi sto chuti to je len moj nazor... tak vela stastia nech to slape caf
22.36, 11. 8. 2013, odpovědětjezis ty si kokot kokoooooot, a co ked ti klepal variator ? kvoli tomu si to nema kupit ? TS vydrzi aj 400tis ale musi to byt nejaky kus ked krstili fabriku, a tych je malo. hovori sa ze ked sa to do 250tis nezadre tak uz nikdy, ale olejove cerpadlo sa o to postara... twinspark je vec chuti nie rozumu, 1.6 zere ako 2.0, najmenej co sa zadiera je 1.8. ked mam porovnat tych jeho 106kW tak 2.4jtd je zivsi na to ze je to vyjebana turbo nafta... Vsak kup to motory idu po 200e. zaklad je pocut motor od olejovej vane, len nestoj pod olejovou vanou :) riskujes zivot :)
23.07, 11. 8. 2013, odpovědětDam ti radu: nekupuj to. Evidentne o autech nevis vubec nic a byl bys jen dalsi z mnoha nasranych, ze do toho musi cpat prachy.
23.16, 11. 8. 2013, odpovědětkup si ji ja si vzal taky 156 jako prvni auto spokojenej nic se nesralo jen sem ji v zime otocil na boudu...njn kokot ja mel 2litr jts ale do ts bych osobne nesel ... bud jts a nebo tu v6 zas takovej rozdil ve spotrebe tam neni ...
19.56, 12. 8. 2013, odpovědět