zdravim nevedel by mi niekto poradit ?? vymenil som na svojej alfe radio a pri kazdom vypnuti motora sa mi na radiu vymazu vsetky stanice proste neulozia sa vsetky nastavenia nema stym niekto skusenosti ?? vopred dakujem
14.39, 4. 9. 2013, odpovědětzrovna dneska jsem si chtel taky vymenit radio, ale kdyz jsem to rozdelal tak jsem myslel ze me slehne.... nekdo tam ponapojoval kabely jen izolackou a nejdou mi tlacitka na volantu byt zapojene jsou ... no k tvemu problemu, AR original radio podle zapojeni co jsem videl, nepotrebuje stale napeti a ma svou vlastni nemazatelnou pamet (vytahl jsem ho na dlouhou dobu a stejne vse ulozene), jenze ostatni radia potrebuji krom napajeni od klicku jeste stale napeti a to asi nemas defaultne pripojene ;)
19.59, 4. 9. 2013, odpovědětjen abych to dokoncil, radio jsem tam dal zase zpet, musim si vystacit s CD a pochybnou navigaci a pioneer lezi ladem ve starem aute :/ nemam silu se v tom vrtat, po vzoru, kdyz to funguje tak na to nesahej :D
20.00, 4. 9. 2013, odpovědětjednoduche, nemas tam co pokazit. musis si natvrdo spojit kablik Memory ( pioneer ma myslim zltu farbu ) s kablikom +12V co ide na baterku ( cerveny ). potom ti bude drzat pamat ked vypnes motor,ale zaroven ti bude stale lahko vybijat baterku. bohuzial vsetky tieto radia su k...y navrhnute, co sa tyka pamati.
4.21, 5. 9. 2013, odpovědět