Tak hošani, už jsem 3 měsíce bez Alfy, prodal jsem jí a neumíte si představit tu slast, kdy jezdím v pohodě a v klidu Mercedesem za pár korun nafty orpti jebce Alfě. Za 4 roky jsem na ní projebal +/- 50 litrů a furt něco. Už nikdy! Teď se nudím a tak jsem si vzpoměl na tyhle nebohé stránky a šel se podívat, co vás tady trápí. K smíchu, fakt k smíchu! Nemusíte mi sem psát - hlavně vy čoboláci, nebudu se těšit an odpověď, nemáte za mák smysl, abych sem lezl. Chudíci s Alfama, upřímě Vás lituji!
10.44, 22. 9. 2013, odpovědětpochlub se s mercedesem o jaký typ jde,motorizace a rok výrobi,km atd,,,,,a počkej až se ti posere nějaká elektrika,pak se budeš divit,hlavně jestli máš nějaký modernější typ mercedesu,,nemyslím z roku 90 a pod.
17.59, 22. 9. 2013, odpovědětNo, k smichu jsi tu zatim jedine ty :-) Diky Bohu, ze je zas mezi Alfistama o jednoho vola min...
8.48, 23. 9. 2013, odpovědětAž se ti něco vysere, tak zaplatíš to co za celou alfu.. a že jezdíš teďka jak páprda , je tvuj boj, ja se rád svezu v alfičce a nikdy mě nenapadlo že co to je za mrdku. Jezdil sem v BMW řady 6,7. Konkrétně v BMW 7 je to je o tom že kroutíš volantem a to je tak všechno. .Novej superb katastrofa, ale alfě se nic emočně nevyrovná.
9.20, 23. 9. 2013, odpovědětHanz nechceš sem lezt ale před 5 minutama jsi psal na jinem vlákně.Nespamuj. Pro statní:neodpovídat ,je to člověk ,který se nechal nachytat při nákupu a teď si nechce přiznat , že je osel.
11.10, 29. 9. 2013, odpovědět