Cus Draci, chtel bych se zeptat - zejtra si du shlidnout do bazaru Alfu 156 1,9 JTD, na co si mam dat bacha? Je to dovoz z B, najeto 100, rv01.. Diky
21.45, 22. 6. 2007, odpovědětjá bych chtěl třeba vidět servisní knížku :-) viděl jsem několik aut z BE v různém stavu, každopádně 100K na tacho by byl sen!
22.28, 22. 6. 2007, odpovědětTak sem ji vcera skouknul a je to parada.. Zejtra tam beru typa ze servisu at to scihne a asi do ni nejspis pudu.. Akorat ma rostouciho pavouka na prednim skle.. A lehce ponicenej lak na predku od nejakyho sterku.. Bojim se ze se to bude rozlejzat a reznout.. Ale nevim.. Buh vi kde s tim kdo lital, jinak motor, brzdy, tlumice i interier vypada gutt.. Vedel bys prosimte kolik stoji predni sklo, nebo da se to prohnat pres pojistovnu? A daj se nejak zahladit skrabance a doury v laku? Diky
11.29, 24. 6. 2007, odpovědětdaj si pozor na rok výroby vin číslo zadaj do eperu a uvidíš či je to ok! a ak sa bude dat urobit diag. tak ju urob!!
23.25, 24. 6. 2007, odpovědětja som kúpil dovezenú alfu z holandska a mal som ju doma len 1 den!!!! dôvod: našli sme v aute schovanú servisnú knižku a v papieroch bol r.v. 98 - majitel mi tvrdil aj aj v papieroch bol r.v.99 a na tacho mala 125tis. a v skutočnosti - teda v serv. knižke bolo vyše 200.tis.km!!!! auto vyzeralo v super stave ako píšeš aj ty. dáváj si pozor na takýchto zmrdov!!! u mne to dopadlo dobre - peniaze mi vrátil. ved nemal ani inú šancu pod tarchov dôkazov!!!!!!
23.31, 24. 6. 2007, odpovědětTak sem to projel eperem a vin s rv sedi.. Diky za tip.. Jinak sem tam byl dneska s technikem kterej proveril tech. stav vozu, a vse je relativne v cajku, i stav odpovida km na tach.. Takze sem to nakonec vzal, nejaky investice tam este budou potreba, ale nic markantniho.. Sem ted happy man.. Doufam ze mi to vydrzi po par najetejch km.. Ted uz mi jen zbejva procist si par chytrejch rad na zacatek, napr. kam do servisu, jakej kupovat olej, co je potreba kontrolovat pravidelne.. atd.. nejsem sice moc technickej typ, ale hodlam se s tim autem mazlit jak to jen pude.. ;)
17.11, 25. 6. 2007, odpovědět