Kedze mam kotuce vpredu aj v zadu celkom pekne opotrebovane (viac nez je vhodne), musim ich vymenit, a kedze mam 1.8 ku a r.99 su tam vpredu nevetrane kotuce, mam v umysle dat tam vetrane od OMP Kotouce - OMP TFS TFS/2077 a desticky - OT/7229. Je to Road & Sport sada. Co si o nich myslite ? Aka je za ne akceptovatelna cena ? Najde sa niekto kto by mi ich vedel ponuknut ?
21.32, 23. 6. 2007, odpovědětNajdi v diskusi na Auto.cz/Alfa Romeo kontakt na uživatele Magic. Já jsem od něj bral desky. Jinak mám vyzkoušené kotouče a desky FriTech od Automedika a na poklidnou jízdu je to víc než dobré. To je ale jiná liga, než OMP.
22.25, 23. 6. 2007, odpovědětAko sa na to tak pozeram, tak OMP ma vyjdu lacnejsie, samozrejme ich nebudem kupovat v od soudruhu v CZ ani SK. Lenze vsade su OMP definovane ako Tuningove kotuce/platnicky a preto sa obavam ze budu sice brzdit ako besne ale zivotnost bude mizerna.
12.33, 24. 6. 2007, odpovědětJak radí Kejml, zeptej se Magica, sežene je za docela dobrou cenu. Jinak ty TFS2077 myslím nejsou klasické větrané kotouče, ale pouze vrtané s drážkami. Pokud bys chtěl dát větrané, tak bys musel vyměnit i kompletní brzdiče.
16.28, 24. 6. 2007, odpovědětNo lacnejsie ako Fritech nebudu ;) Ale do ceny 9k (4kotuce + 8 platniciek) sa v pohode dostanem co sa mi zda celkom v klidku pokial by som sa porovnaval s cenou strednej triedy tu v CZ.
9.23, 25. 6. 2007, odpovědětMyslim ze sa budem musiet uspokojit aj len s vrtanymi kotucmi. Menit brzdice - to sa mi moc nechce.
9.40, 25. 6. 2007, odpovědětPrave tam som to presmejdil ebay.co.uk a ziadne zimmerman som nenasiel. 7000 je peeekna cena za zimmernam
14.06, 25. 6. 2007, odpovědětAno ale su vnutorne chladene co je celkom naprd lebo ja mam nechladene. Kolko stoja brzdice na prednu napravu na chladene kotuce ?
15.34, 26. 6. 2007, odpovědět