Mám zvláštní dotaz. Začala mi žlutě svítít kontrolka na otáčkoměru vpravo nahoře. Podle manuálu by tam měla být kontrolka vstřikování, ale tahle vypadá úplně jinak, nikde jsem ji v manuálu nenašel. Tu kontrolku vstřikování jak je v manuálu tam nemám vůbec.. Odhaduju (?), vypadá to jako že by to mělo zobrazovat převodovku / diferenciál. Vůbec nevím co se děje, při jízdě v pohodě. (2.5 V6, 2001, SP1).
10.38, 24. 6. 2007, odpovědětčerpadlo!!!
12.01, 24. 6. 2007, odpovědětJo? Co tomu může být, jestli zas do toho vrazím další prachy, tak mě vomejou...
14.24, 24. 6. 2007, odpovědětMam podobný dotaz.Po ujetí asi 20km mi začne svítit kontrolka vstřikování,ale na jízdě se nic nezmění,je to něco s automatickým kodováním nebo nějaká závada? alfa 156 1.6 16v
16.16, 25. 8. 2007, odpovědětgennus - Mě se taky rozsvítila - 2,0ts.Další den svítila opět,ale po nějaké době zhasla a je klid.Byl jsem na diagnostice která ukázala nefunkční jednu ze 2 lambdasond před katem.
18.25, 25. 8. 2007, odpovědětstrawberry-a co jsi stím dělal? jezdil jsi dál nebo si to nechal vyměnit,a nebo co říkaly na diagnostice může se stím jezdit nebo se to posere,
22.14, 25. 8. 2007, odpovědětgennus-Nevím jak k tomu došlo,že se rozsvítila.Prostě jedu a najednou vidím,že se rozsvítila kontrolka vstřikování.Zdálo se mi,že auto jede normálně,jen s o něco nižším výkonem.Pak jsem zkusil reset ŘJ a ani to nepomohlo.Měl jsem strach aby se něco nepodělalo úplně,tak jsem se na druhej den objednal na diagnostiku.Jenže jsem s tím potřeboval ještě jezdit.Další den k tomu přijdu,nastartuju a kontrolka pořád svítí.Asi za 5 minut jsem zapnul klimu a kontrolka zhasla (nevím jestli to se zapnutím klimy mělo nějakou souvislost).No a od tý doby zhasíná tak jak má.Ještě ten den co zhasla jsem s tím byl na diagnostice a ta ukázala závadu na jedný z lambdasond před katalyzátorem.Ovšem jestli ta kontrolka svítila kvůli závadě lambdy to nevim - je divný,že diagnostika hlásí chybu lambdy,ale kontrolka po nastartování zhasíná tak jak má.
0.24, 26. 8. 2007, odpovědět