Ahoj všichni,prosím o radu.Jak vyměním žárovky nebo ledky v budíku ve středním panelu hodin a teploty vody?Dnes jsem se to pokuošel rozdělat ale asi to sám nezvládnu..udělají mi to rozumě třeba v Motortecu?Nebo máte s tím někdo zkušenosti?Je na prd když v noci nevidím ytto budíky.Díky moc...
11.10, 26. 6. 2007, odpovědětJa to delal a uz si moc nepamatuji kde jsou vsude srouby k uchyceni stredniho ponelu. Urcite jsou nejake po vytazeni popelniku, radia a asi je neco u radici paky. Ty zarovky v originale jsou pekne mastne a kvuli spec patici je nikde jinde nekoupis jedna stoji nekolik set. Kup si jen ty vnitrky zarovicek a prepajej je, oprava do 50 kc a mam to rok, je to v poho.
11.25, 26. 6. 2007, odpovědětNic v zlom, ale nabuduce aspon trocha pohladat a potom zalozit novu diskusiu, preberalo sa to tu aspon 10 krat :)
14.40, 26. 6. 2007, odpovědětNejde mě o ovladač klimatizace a foukání.Jde mi o ty 3 nejvyšší budíky ve středním panelu.To podsvícení hodin a teploty...ale ten odkaz na návod využiju určitě k rozdělání a dostanu se k tomu..ví někde přesnej typ žárovek co tam jdou???
15.17, 26. 6. 2007, odpovědětNo dobre, odmontujes panel, odmontujes budiky a potom tam mas v objimkach ziarovky a tie vymenis.. Ja som to menil rovno za Led-ky, takze mam hadam navzdy pokoj :)
15.32, 26. 6. 2007, odpovědětten chlap ma pravdu:-)))... sroubky jsou u radicky, pak v popelniku a u radia... oddelas panel, objevi se sroubky u hornich budiku... odsroubujes, vytahnes budiky... vytahnes zarovky. Jsou tam specialni patice, ale kdyz si s tim pohrajes, jde to. Kup si zarovicky bez patice (kolem 7Kč jedna) a napasuj je tam... zkus jestli to sviti, pokud jo, bud rad a vsechno vrat, jak bylo:-))) goood luck
16.46, 26. 6. 2007, odpovědětDík moc chlape...o víkendu jdu na to:)
16.48, 26. 6. 2007, odpovědětzdravím dají se v autotechne zehnat žarovečky do budíku?dík..
19.36, 29. 10. 2007, odpovědětJJ. Taky jsem si to měnil s těmi šroubky všude mají pravdu ,ale teď jsi nejsem jist jestli ja ty žarovečky neměl k té patici přiloetované.Tak jsem koupil celou žarovečku i s patici original ve fiatu a stala 1kus 150Kč.
20.34, 30. 10. 2007, odpovědětžárovky koupíš běžně v mototeně, jsou to skleněnky bez kovové patice a vyměníš jich po vytáhnutí rádia, nemusí se demontovat celé panel, chce to jen trochu obratnost
9.16, 31. 10. 2007, odpovědětZdravim vsechny. Vlastnim Alfu Romeo 156 sportwagon. Zapojoval jsem nove kopene autoradio (kabel po kabelu). Momentalne radio hraje ovsem budiky, klimatizace a stav paliva nesviti. Rucicka na rychlost, otacky a teplotu bezi bez podsviceni a palivo porad sviti na rezerve i kdyz natankuji plnou. Nevite cim by to mohlo byt? Predem dekuji.
15.20, 4. 11. 2015, odpovědět