já nevim jestli jsou tyto stránky k účelu Alf či rozebírání vrstev podle platu,národnosti a vědomostí z č. jazyka! a už se hrozím co bude dalším tematem. Janyh laskavě zamysli se nad sebou, pokud tedy chceš řešit mermomocí tyto věci tak si to s tou osobou vyřiď někde na chatu a ne tady před všemi. Klesáš tím ty sám. Jak můžu někomu doporučit tyto stránky aby mě hamba fackovala.. Pak za mnou ještě přijdou s tím že Alfu asi mají lidi co řeší s prominutím každou kokotinu co je napadne. A to se Slovákama: pokud máš něco proti tak si to nech pro sebe a neodsuzuj ostatní. čím by měli být něco míň než ostatní? když jdeš kolikrát do lékárny přečti si díky komu ty léky třeba máš!
23.28, 29. 6. 2007, odpovědětAhoj bibbbino, proč si myslíš že jsou to kokotiny? Z větší části nemám nic proti nikomu osobně. Samozřejmě po některých projevech jednotlivců tady, sem si určitý obrázek udělal. Stejně tak si ho oni udělali o mě. Nezlob se za to na mě, ale já sem čekal, že lidi tu budou prostě o něco víc chytřejší. A v momentech kdy mi nadávali za řešení těch i,y tak ukázali svojí podstatu, chápeš? Někdo dokázal svůj záměr a přesvědčil mě, že to má v hlavě srovnaný, těm ostatním se podařil naprostý opak. Diskuze tam skončila. Po 14dnech se do mě naveze v jiném článku ten slovák kvůli tomu, že napíšu nemlivil místo nemluvil. Myslíš že je to normální? Myslíš, že nepochopil na co sem se snažil v mém článku poukázat, nebo že mě chtěl provokovat? Já si myslím že obojí. To že nemám rád čoboláky je samozřejmě moje věc a ventilovat to tu opravdu nemusím a ani nechci. On mě prostě nastartoval. Mam horkou hlavu a sem srdcař, ale jak sem už několikrát napsal holt nikdo není dokonalej. Já už sem nehodlal nic takového otevírat, diskuze běžely po nějaký čas v normálním rytmu, kdo to neustále otevírá a vzývá jset vy! Je mi ale jasný, že pokaždý když mě teď někdo napadne a já se budu bránit tak on bude tan dobrej a já ten špatnej...
10.23, 30. 6. 2007, odpovědětAhoj Janyh,myslim si že jsou to kokotiny z toho důvodu,že by se tu měli řešit auta a vše kolem nich.A pokud nechceš aby si tu začal ty být ten špatnej,tak když vydíš že se k něčemu schyluje tak zakopej sekeru. Když uvidí někdo že na to reaguješ budu se s tebou hádat furt. Je to prosté! Nebo seřvi monitor a pak najeď na další články. Moudřejší ustoupí! Hm?
11.09, 30. 6. 2007, odpovědětDrahý Janyh.Ty si teda srdcař, ked hned na začiatku sporu začneš niekomu bezdovodne nadávat potom, ako ta upozorní ma preklep.Zrejme si v živote nevytiahol prdel z domu a nevidel, ako ludia žijú v iných krajinách.Pokial by si takéto názory prezentoval niekde na západe, veru vela priatelov by si nemal.Jednine, žeby si sa pridal k nejakým rasistickým združeniam.Podla mna si ubyčajný frajer, ktorý pod tiahou internetu vyskakuje dva metre.Teším sa až dorazím na nejaký zraz alfy v čr (žijem v Prahe s Češkou) a Ty mi začneš hovorit aký som ja čobolák..ver mi kamarát, že by si si to nikdy nedovolil.Fajer si iba na internete.Ale miesto toho, aby si tu ako dlhoročný majitel alfy rozdával rady, riešiš tu blbosti typu gramatika, i, y a podobne.To si si vybral špatné forum.
11.59, 30. 6. 2007, odpovědět