Zdárec alfisti a také alfistky:-) Zajímalo by mě,kde je u nás nějaký dobrý a rovneý úsek na dálnici,kde by se dala otestovat maximálka mojí milenky (156):-) bez toho rizika,abych byl vyfocen záludnou kamerou na jedné z průjezdních bran:-))))).Přemýšlel jsem o Německu,ale nevím na jakou dálnici tam jet a kde platí neomezená rychlost.Pokud někdo o nejakém dobrém místě kde testovat u nás nebo v Německu víte,tak sem s tím.))Díky za infa-třeba se to bude hodit i ostatním stejně postiženým šílencům)))CuoreSportivo
23.31, 30. 6. 2007, odpovědětRegensburg - Mnichov, nebo na Norimberg, tam je to neomezeně. Já to zkusil na tom kousku co je ve směru od K. Varů do Prahy, zatím nic nepřišlo, tak snad dobrý. Futuristiko.
9.26, 1. 7. 2007, odpověděthocikde na dialnici treba mat zapnute radio a tam hlasia radary tak ziaden problem,na co jazdit do nemecka.
10.39, 1. 7. 2007, odpovědětStrawbery myslel ty mítné brány. Tam odtud to údajně lze vytáhnout.
11.03, 1. 7. 2007, odpovědětrobino - Mám pocit,že u vás žádný brány co by měřili rychlost ná dálnici nemáte a sebrat řidičák ti taky nemůžou.Možná se pletu,neznám vyhlášku na Slovensku:-)).No jinak - nemůžu si dovolit přijít o papíry,tak proto to Německo.Já už maximálku sice zkoušel,ale byl moc velkej provoz a bylo to do kopečka.Proto to chci zkusit ještě jednou,ale riskovat papíry se mi už nechce.To si radši udělám výlet do Německa a při tý příležitosti to otestuju - problém je jen to,že nevim na jakých úsecích tam platí neomezená a kde se dá opravdu přes 200km/h jet))Slyšel jsem,že je nějaká nová dálnice u Drážďan kde by se dalo jet i přes 300km/h -neznáte to tam někdo?
12.21, 1. 7. 2007, odpovědětna rychlosti kolem 300 je fakt jeden kousek v německu, ale pozor na vítr, ať nedopadnete jak ten ten pán v auto union co tam má pomník...je to ale kapku z ruky, je to až u kolína na rýnem, tam je to i v německu jedinej úsek s délkou kolem 20ceti kilometrů. na alfu bohatě stačí kousek, na mnichov, za serpetinama kde je to na 120 se otevře údolí, kde jsou 3 pruhy z mírnýho kopce do roviny, tam to jde ale nesmí bejt zácpa.
8.43, 2. 7. 2007, odpovědětnova dalnice z vyskova smer kromeriz ... jel sem tam v noci 220 km/h
22.37, 3. 7. 2007, odpověděttosanovice frydek mistek 230km-h
19.26, 6. 7. 2007, odpovědětV Praze, Wilsonova! :)
19.33, 6. 7. 2007, odpovědětZ Jihlavy na Velky Meziříčí po starý. je to za Řehořovem. Jel jsem tam s m. Galant myslím 2.5 benzín 230. není tam žádnej najezd z pole ani křižovatka takže traktor ani nic jinýho nehrozí....
17.23, 14. 7. 2007, odpověděthttp://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=12322 Da se otestovat skoro vsude.......
17.06, 15. 7. 2007, odpovědětJá s mojí Alfou udělám maximálku na 3-4km, stačí teda takovejhle úsek silnice. Dálnice v noci defakto kdekoli. Na GPS mám databázi radarú a taky mám antiradar V1, který zvládá i dálnice, i když tyhle rychlosti...
17.58, 15. 7. 2007, odpovědětTak nad databází radarů v GPS už přemýšlím hodně dlouho. Nevěděl jsem jestli taková funkce v GPS vůbec existuje.To je dobrý.Jenom by mě zajímalo jestli se taková databáze radarů dá použít pro každý GPS a nebo jen pro určitý typy.Jinak ta databáze to se dá někde stáhnout a nebo to tam musim naprogramovat všechno ručně?Můžeš si nastavit jak daleko před radarem tě GPS upozorní na radar v tvojí databázi?A ten antiradar V1 je dobrej?Doporučil by jsi ho?Já bych chtěl spíš pevnou sadu a to jsem u V1 bohužel ještě neviděl.
22.49, 15. 7. 2007, odpověděttady je dobrej tip http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=494135
12.52, 28. 8. 2007, odpovědětmýtné brány radary nemají!!!a kdyby to šlo, můžeš po d1 praha-brno nebo zpátky i letět a nikdo tě nezastaví, jediný majáky co potkáš jsou buď celníci nebo sanitka. Štuby na dálnici nenajdeš. Jsou lidi, kteří jezdí po dálnici denňe a víc jak 130 a nikdy žádnou pokutu nedostali. Já osobně jezdím po d1 2x měsíčně a sešlápnu plyn až na zem a sundám nohu až v praze na sjezdu, jediné co mě brzdí jsou flákači v levém pruhu. A ještě něco všechny zatáčky na d1 jdou projet ve 180tce, u některých je to hranice, u některých jde jet i rychleji ale bacha na ty voly co se nepodívou do zrcátka a začnou odbočovat do levého pruhu
19.45, 20. 11. 2007, odpovědětV1 mají na www.antiradary.net, databáze radarú je pro každé GPS jiné. Pro Mio existuje vynikající české fórum, kde je možné co měsíc ztáhnou nějaké ty aktualizace. Mýtné brány opravdu radary nemají, ale Praha je téměr celá popropájená úsekovými měřiči.
22.09, 20. 11. 2007, odpovědětBývalý vojenský letiště Hradčany u Mimoně. Narodil jsem se tady a tudíš to tam znám jak svý boty. Kdydy ses rozhodl že jo, ozvi se. Rád tě provedu a zasvětím.
22.21, 20. 11. 2007, odpovědět