Nevíte co může způsobovat vrzání a zahřívání pravého zadního kola? Brzdový ruční lanovod to nejni,po odjištění ručky se kolo otáčý v poho a ložisko to nebude,si myslim já protože to nijak zvlášť nehučí.
12.44, 1. 1. 2014, odpovědětMyslim ze to delaji brzdove desticky ale zacne se to projevovat kdyz jedes tak po 15 km jako by zacaly zustavat vise desticky me to take dela a kamaradovi take a kazdemu prave zadni kolo
20.37, 1. 1. 2014, odpovědětPokud se ti vyheverované kolo nešoupe o brzd. destičky , tak už to je jenom to ložisko.Nic jiného tam už není.
13.54, 4. 1. 2014, odpovědětjezis to je kokot, sak daj to na hever vyskusaj ci sa toci, prasa ci roztahuje a stlaca nech ti niekto slape na pedal a ked sa to bude jebat a nebudes vediet co tak to cele aj s tlmicom loziskom kotucom prascom vymen, alfy maju dobru dostupnost na diely ti to nejaky zufalec preda za drobne ...
19.34, 4. 1. 2014, odpovědětLožisko je ok, měl jsem dole brzdovej třmen,ale pořád se destičky šoupají o brzdový kotouč a i když jsme to odvzdušˇňovali,je to pořád stejný,Připadá mi to jako by se nevracel brzdovej váleček. Máte nějakou zkušenost,novej stojí 7500 Kč.
21.42, 4. 1. 2014, odpovědětno bud mas pridrety valcek alebo zadrhava strmen na vodiacich capoch. kazdopadne musis prasa zhodit, rozobrat, vycistit a namazat. idealne keby si si dopredu zohnal opravnu sadu strmena a uz to len vymenis. myslim, ze je to sada " goldfren D4846C ". pozor na ten valcek - neda sa len tak lahko vytlacit, lebo je zaskrutkovany na zavite ! a na strmeni musis pilnikom zarovnat tu plochu, kde sa dotyka brzdove oblozenie. nesmu tam byt vydrate zubky ( velmi casta zavada ). pri brzdeni oblozenie mierne kmita v ulozeni a casom si do strmena vyseka drazku, v ktorej potom ostava visiet. mal som kedysi to iste. koleso uplne volne a po kratkej jazde sa uz nedal rukou chytit disk... stacilo vycistit/prepilovattu drazku.
11.42, 5. 1. 2014, odpovědětPeter díky za radu, udělám jak píšeš. Není nad to když člověk člověku může alespoň radou pomoci. Hezký den všem.
13.30, 5. 1. 2014, odpověděthoši aj mne to iste kolo to robi mrdtka :) !
19.48, 20. 3. 2014, odpovědět