Zdravim, svití mi kontolka na motor. Na diag. mi to píše FAN relay 1, když to zkusim otestovat tak se mi samozřejmě nerozběhne sahara na první rychlost ale na druhou běží. Relé sem zkoušel prohodit s tim který spíná druhou rychlost ale opět nic, takže relátkem to nebude. TEď to uplně nevadí, ale až se oteplý tak bych nerad zavařil motor :))) Mám 2.4 JTD (103 kw), budu rád za každej nápad ;)
13.39, 12. 2. 2014, odpovědětNapadly mě ještě predřadný odpory, ale nemůžu je najít.
13.44, 12. 2. 2014, odpovědětodpory jsou na sahaře, vedou do nich dráty, rády uhnívaj ;)
14.17, 12. 2. 2014, odpověděttiez som menil odpor. Teraz to us ide OK. V mates auto by mali mat nahradny
15.43, 12. 2. 2014, odpovědětodpory hore dole, relatka ich kontakty a ked ne tak pojebana elektrika. potom sa to riesi ze tak ze sa napoji z bat 12V rovno na ventilatory cez vypinac. Tym to nekonci samozrejme su dalsie moznosti co ti tu nikto nenapise len ja, a to je uhliky na rotoroch tychto ventilatorov, ich kontakty na konektor, ten kabel nejde priamo k baterke ale je na dalsom konektore pod pravym svetlom, pohlad spredu ... relatka neskusaj ze vymenis za druhe a tym to konci, ked to nepojde vyskusaj dalsie relatka... samozrejme na tych druhych obrusit plochy... ked to ani tak nepojde tak si kokot. Keby bol v lete kriticky stav tak vytiahni konektor co ide do cidla teploty na termostate, vtedy sa automaticky roztocia na druhy stupen. takze mas to to iste.
20.16, 12. 2. 2014, odpovědět