Ahojte. Mam nasledovny problem. Po odpojeni autobaterie mam problem rozbehat original autoradio Blaupunkt RNS4 (Bose sound system). Tento problem sa vyskytne vzdy, ked odpojim bateriu. Vzdy som musel niekolkokrat odpojit a pripojit bateriu a potom sa autoradio rozbehlo. Nema s tym niekto skusenosti? Zeby nejake zalepene rele? Ma napajanie autoradia nejake rele? Vdaka za rady.
20.13, 18. 2. 2014, odpovědětodpajas baterku kvoli talianskej elektrike ? ci "je to tak lepsie" ? :) vysvetli mi. No dajme tomu ze obcas ju odpajas ... potom ju zapojis zapnes radio a svieti tam code ? tam si das lubovolne cislo ake si vymyslis, potom chod von a odpoj baterku. on si ten kod zapameta aby ho nepytal, lebo nevie aky by si chcel mat, tento cyklus opakuj 5x potom dalsich 20x ale niekto musi drzat stlaceny spojkovy pedal, dalsi krat, nastartujes to nechas dve hodiny tak a odpojis baterku. Alternator naprogramuje radio a bude vsetko ok. Posli mi potom popis ako si to robil najlepsie video, dame rating na youtube s odkazom na toto forum.
16.20, 20. 2. 2014, odpovědětnapajanie autoradia samozrejme ma rele. pri baterke mas dve cierne velke relatka, jedno je na CD prehravanie druhe na samotne radio. Dalsie cervene su na FM AM a tie ostatne su do rezervy.
16.23, 20. 2. 2014, odpovědětty si asi kkt, hadam sa obcas stane, ze potrebujes odpojit baterku na aute, po jej opatovnom namontovani mi nesvieti ani code ty chuj. kod od radia mam a nie som az taky jebnuty, aby som si ho tam nevedel natukat. skuste poradit niekto, co mate IQ vyssie ako 70, nie ako tento JTD kkt zo slovenska. dakujem.
16.25, 20. 2. 2014, odpovědět