vopravar chces k tomu nieco dodat ? ani jak kokot nestojis za kokot ale hovno s kokota. banda zakomplexovanych primitivov co si nieco dokazuju ze maju nieco mimo standart teda alfu a pritom roztraseni ked sa nieco pojebe o penazenku. Ste debili drbnuty doradu kazdy jeden.
21.07, 20. 2. 2014, odpovědětJá už jsem dáávno svojí 2.4jtd prodal mám ted Škoda Octavia II 1.6 MPI tím pádem už nemám žádné problémy.Ještě něco ujo?
5.04, 21. 2. 2014, odpovědětmotor z felicie :), perfektne si urobil aspon si potvrdil co som napisal.
14.38, 21. 2. 2014, odpovědětKdyž tak osvědčený motor z golfu I ty všeználku.
15.22, 21. 2. 2014, odpovědětdochodcovia maju felicie v rozmedzi 1.4-1.6, ked to ma mlady tak asi bude v niecom problem. videl som oktaviu s tym tvojim motorom na youtube vsak je tam miesta ze ten shit je na to slaby, to si si kupil aby si akoze olizal rit vw a poddal sa idylke o nemeckej kvalite ? nech je to ako je mne je jedno, pricinip je ze si neni alfista tym padom si este vecsi kokot. Nakoniec s teba vzide ze cela vasa rodina je nahlavu.
23.40, 21. 2. 2014, odpovědětVED TVOJA MATER JEBE Z CIGANAMA JAJ?
2.51, 22. 2. 2014, odpověděttechnika, tlachani, pocet kokotov. hned by som urobil users rating.
21.44, 22. 2. 2014, odpovědětak moja xxx jebe s ciganmi, podla teba tak ty si asi cigan ze si ju ... hovoril som za alfami vidim ciganov, uz su aj tu. Vitaj, ked si dojebal pozdravujem vas tam vsetkych co sedite za pc co ste nasli na smetisku a smejete sa az je monitor oslintany. he he heh, ze :)?
21.46, 22. 2. 2014, odpovědětTy vole to je úroveň. Nechápu proč se pořád do někoho musíš navážet. Asi máš nějaký problémy ty. Mně je úplně jedno že někdo jezdí v nějakým MPI, ať si jezdí... Já mám svoji Alfu a nikomu ji nevnucuji. Pochopí jen ten co chce pochopit a mám i kamarády, kteří by si Alfu nekoupili jen protože je to Alfa, ale nalepit na ní znak Seatu tak by do ní šli hned... ale proč bych je za to měl urážet? To je jejich věc...
7.37, 24. 2. 2014, odpovědětoni provokuju
7.40, 24. 2. 2014, odpovědět