chcel by som este od niekoho poradit,kontrolka dobijania uz prestala svietit,alternator dobija 14,3V,ale ma to nejaky odber,velky odber,az 5A,od vecera do rana to uplne vystavi baterku,takze zatial odpajam minus pol ked odstavim auto.Neviete ako by som nasiel ten falosny odber,skusal som odpojovat postupne vsetky poistky,ale ziadna zmena,nic som nenasiel,stale berie tych 5 A.Dakujem 21.00, 9. 3. 2014, odpovědět
21.03, 9. 3. 2014, odpovědětpoistky su porozhadzovane po roznych miestach v kabine aj okolo motora. pozrel si urcite vsetky ? potom postupne vyhadzuj relatka, mozno je niektore zalepene. 5A je uz celkom dost. pri 12V ti to robi cca 60W tepelneho vykonu a to uz musi byt citit alebo vidiet. mozno uplne nevypne central alebo magnet na odomykanie kufra, pripadne stale pomaly toci ventilator klimy alebo zasekne cyklovac na stieracoch... alebo to skus naopak- vsetko mozne pozapinat, ci pojde ako ma.
21.29, 9. 3. 2014, odpovědětDIKY,SKUSIM
10.06, 10. 3. 2014, odpovědětMal som na podobny problem :-) aké máš autoradio?? ja som kupil na nete -namontoval pekne šlapalo ale ani by ma nenapadlo že pes je zakopany v radiu ---niektoré maju taky vyskoky odber a nemusíš mat kluč v zapalovani---bud prerobis napajanie alebo kúpit nejake lepšie---v jednej alfe mam sony a to šlape v pohode--v druhej take bez mena a prerobene napajanie ale potom sa ti bude memoria vzdy vymazavat tak v tom pouzivam len USB
15.00, 11. 3. 2014, odpovědět