Caute. Vnutorny ventilator v mojej Alfe sa chova tak, ze aj ked je vypnuty automaticky rezim, meni si to rychlost a smer ventilator ako chce. Robi to ja vam? je to standard? V manuali k autu pisu ze to ma regulovat iba teplotu nie rychlost a smer ventilatora tak si nie som isty. tiez mam 156 po facelifte. dik
17.51, 19. 3. 2014, odpovědětnie je to standard samozrejme, je to chyba. najprv skus standardny reset klimy : Klíč zapalování otočit do polohy STOP Ovladač teploty nastavit na maximální teplotu Ovladač ventilátoru nasatvit na 0 Ovladač směru proudu vzduchu nastavit na maximum (úplně doprava) Klíč zapalování otočit do polohy MAR, nestartovat. Ovladač ventilátoru nastavit na AUTO Ovladač ventilátoru nastavit na 0 Ovladač ventilátoru nastavit na AUTO Ovladač ventilátoru nastavit na 0 Klíč zapalování otočit do polohy STOP
18.41, 19. 3. 2014, odpovědětDik za radu, ale myslim, ze to nebude fungovat, lebo ja mam Alfu po facelifte. Nemozem s klucom v polohe STOP nastavit maximum na teplote a nulu na rychlosti ventilatora atd...
19.39, 19. 3. 2014, odpovědětved to je navod pre tvoj facelift samozrejme :) s gombikmi sa toci naprazdno, bez napatia. ta jednotka, co to ovlada je asi stale pripojena k baterke aj bez kluca, tak jej to je jedno ci je stop. mne toto fungovalo ked sa mi zacala sama od seba rozne zapinat.
20.25, 19. 3. 2014, odpověděttrochu mi to nie je jasne, lebo ked mam kluc v polohe STOP nezapne mi displey a tak nevidim, ci mam maximum alebo nie. Ale skusim tocit a toci a tocit... Este jedna otazka, ako disiahnut toto: Ovladač směru proudu vzduchu nastavit na maximum (úplně doprava). Ja mam tlacitka a smer vzduchu sa asi neda nastavit a maximum, iba hore dole ci? Mam stlacat prave tlacitko a tlacit a tlacit?
20.38, 19. 3. 2014, odpovědět