Ahoj Alfisti!Prosím o radu.Přestalo mi kompletně fungovat topení,ventilace,ovládání ...prostě nejde nic..nic nereaguje.Kde jsou vlastně všechny pojistky,které s tím mají co dělat????Moc díky za radu.
12.46, 22. 3. 2014, odpovědětnazdar pojistky mas po levy strane od volantu ,musis odendat ten šuplík,JAK JE V NEM ULOžNEJ PROSTOR, pod nim jsou pojistky.
13.27, 22. 3. 2014, odpovědětDíky za radu.To jsem všechno prošel a pojistky jsou všechny ok.To topení vůbec nereaguje ani na auto ani na manuál,pak se z ničehi nic rozeběhne cca tak po 20min.jízdy a všechno funguje,jen to fouká stále jen studený vzduch...už jsem z toho fakt hotovej...!Má někdo nějakou radu????
16.01, 25. 3. 2014, odpovědětJo a ještě pokud zastavím a vypnu klíč,tak to potom zase opět nefunguje...
16.02, 25. 3. 2014, odpověděthmm to muže delat i nejakej studenej spoj,tak skus jeste prekontrolovat relatka,kontakty na konektorech,možna maš vadny snimač na mereni teploty(PRO KLIMU),nebo vadnou jednotku klimy,je to všechno o laborovani,když neco nejde pak jde a pak zase nejde...hodne zdaru!
21.31, 1. 4. 2014, odpověděthele Ondro ješte jsem tu nasel na foru neco takoveho že prej je to na resetovani klima jednotky,tak když to pochopiš skus to nejak timhle spusobem amožna ti to bude fachčit jak ma! -------: nie je to standard samozrejme, je to chyba. najprv skus standardny reset klimy : Klíč zapalování otočit do polohy STOP Ovladač teploty nastavit na maximální teplotu Ovladač ventilátoru nasatvit na 0 Ovladač směru proudu vzduchu nastavit na maximum (úplně doprava) Klíč zapalování otočit do polohy MAR, nestartovat. Ovladač ventilátoru nastavit na AUTO Ovladač ventilátoru nastavit na 0 Ovladač ventilátoru nastavit na AUTO Ovladač ventilátoru nastavit na 0 Klíč zapalování otočit do polohy STOP
21.39, 1. 4. 2014, odpovědět