Zdravim všechny alfisty Prosím Vás mám nefuknční vnitřní ventilátory.Z prvu mi dělalo pokud jsem vypl motor vyndal klíček ze zapalování tak vnitřni vent. uprostřed palubni desky bežel a bežel az dovybiti baterky...to jsem řešil tim,že jsem vyndal pojistku a odjel do servisu.Bohužel člověk kterýmu sem to svěřil byl žvanil a nedokazal to vyřešit.Tvrdil mi,že za to může jakkýsik modul řižení klimy,který vyndal,ale nahradní neměl...Zapojil jsem znovu pojistku a vetrák tedy už nefouká,ale namísto toho se z palubky od ovladaní klimy,teploty a nastaveni ventilátorů ozýva takovémruření jak když kočka mrouská :-DD...pár dobře mířených ran do palubky ten zvuk potlačí :-D Nevíte tedy někdo prosím jestli opravdu existuje "ovladaci modul" klimatizace a popřípadně kde se dá sehnat a kde ho najdu v palubce? či měl jste někdo podobný problém? Díky za odpovědi ps: mám rád italský auta,všechno supr a ty serepetičky kolem si člověk musí uživat :-)
9.37, 11. 4. 2014, odpovědětvytahni tu kočku z podpalubky a bude po problemu ;-)
15.07, 11. 4. 2014, odpovědětasi by sme zacali tym, ze napises aky to mas vlastne voz...
18.11, 11. 4. 2014, odpovědět