mam taky problem neviem v com je chyba ze ak sa motor zohreje nikdy mu neklesnu otacky pod 1100,neviem ci je problem v RJ, lebo lambda a vaha su nove, hadica za vahou do skrt klapky nie je popraskana.
22.17, 10. 5. 2014, odpovědětreset RJ alebo cez diagnostiku znovu nastavit -vlastne sa to nastaví samo
21.58, 11. 5. 2014, odpověděttoto som robil ci uz cez multiecuscan alebo alfadiag reset idle actuator, potom kluc 30sekund otocit 30 vypnut a potom nastartovat a nepomaha to.
19.20, 12. 5. 2014, odpovědětnajskôr treba vybrať a vyčistiť škrtiacu klapku, zrejme je znečistená a nezatvára preto je viac pootvorená a preto tie vyššie otáčky, ešte ked bude dole, treba vybrať z nej krokový motorček a nastriekať wd40 na tú pohyblivú časť ktorá ovláda volnobeh
20.09, 12. 5. 2014, odpověděttak pravda najprv vycisti---ja to robím spray na brzdy a klapku pekne dookola ocistit aby pekne dolahla potom po boku trocha WD aby lahko chodilo --skontrolujem lanko ci ide poriadne naspat popripade aj don nastriekam wd--potom az pc
22.53, 12. 5. 2014, odpovědětJaj a vela robí palivo tak doporucujem shell radsej--potom ak budes mat nastavene vyskusas aj ine palivo-- ja tu mam na okolí cca 5 a na jednej ked som tankoval auto skakalo ako koza tak pozor co tam nalejes
22.57, 12. 5. 2014, odpovědět